sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Kummitytölle

Nämä vaatteet pienempi kummityttömme sai joululahjaksi.


Tämä tunika on Ottobren Nirunaru -tunika ja kankaat on Kangas&Nööpistä. Samalla kangasyhdistelmällä on tehty tämä tunika esikoiselle.


Legginsit ovat nekin Ottobren mallia, Lily -legginsit numerosta 6/2007 ja Bizzkids, Fimi, Sue&Blue -trikoota.Vaaleanpunainen Nicky -velour on Eurokankaasta ja mallina sovellettu Teekannu -tunika (Ottobre 4/07). Legginsit samalla Ottobren kaavalla ja kankaana Marimekon trikoo ja tunikan velour.Tämän tunikamekon kangas on Marimekon ja malli Ottobren (6/2007) Tilda -trikoomekko. Samalla kaavalla mekkoja on syntynyt ennenkin, muun muassa täällä.4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oijoi mikä herkullinen tunika :P Ihana on myös tuo Marimekko-kangas. Meillä on samasta kuosista muutama valmisvaate, mutta kangasta en ole ennen nähnyt. Oletko ostanut sen lähiaikoina? Jos olet, niin minunkin täytyy yrittää sitä metsästää.

~Maria~ kirjoitti...

Kiitos kaima. :) En kyllä muista, milloin tuon kankaan ostin, ehkä vuosi sitten Herttoniemen Ystävämyynnistä? Kuosi on ihana, mutta mä jotenkin aiemmin ajattelin, ettei se ole lasten vaatteiden väri, mutta kyllähän se voikin olla. Mä heti nään vaaleanpunaiset sukkikset tai legginsit sen kaverina. :)

kotiäiti kirjoitti...

Ihania vaatteita! Minuakin odottaa käynti kangaskaupassa, jospa sitä ostaisi jotain että saisi itsekin tytölle tunikan tehtyä :)

~Maria~ kirjoitti...

Kotiäiti; minusta on ihanaa, kun nyt joulun jälkeen alkaa jo kevätmoodi nostamaan päätään ja saa jotenkin luvan ompeluksissakin keväisempiin projekteihin. :)