maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukalenteri

Hyvää joulukuun alkua!Vastaan tämän postauksen myötä Elisan jouluhaasteeseen.
Kiitos Elisalle mukaan kutsumisesta!
Meillä on ollut kotona, siis lapsuudenkodissani, myyjäisistä ostettu joulukalenteri, josaa on pieniä askarteluhuovasta tehtyjä taskuja. Sittemmin se on ollut äitini työpaikalla käytössä, eikä sitä nyt enää löytynytkään.Niinpä tässä viime tingassa piti alkaa kalenteria tekemään.Ja kyllähän se aamuyöllä valmistui ja esikoinen sai löytää yllätyksen ensimmäisestä luukusta herättyään joulukuun ensimmäiseen päivään.Materiaaleina käytin pääasiassa kirppikseltä löytyneitä huovutettuja villapaitoja ja laatikoista löytyneitä nappeja, helmiä ja nauhoja.Lämmintä joulun odotusta!

11 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Ihana joulukalenteri! Omani on vielä pahasti vaiheessa.. Ei taida valmistua täksi(kään) jouluksi. Ehkä ensi vuonna sitten :)

Mimmarna kirjoitti...

Aivan upea!!
Mahtaako tuossa olla myös niitä aiemmin tekemiäsi sydämiä?

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Voi mikä ihanuus! Hyvä että hävititte sen alkuperäisen, kun saitte entistä ehomman tilalle, on meinaan suloiset koristeet tässä. :)

Piia kirjoitti...

Voi miten hieno on!!! Aivan upea!

joska kirjoitti...

Kyllä on kaunis kalenteri. Minä tein pussit pari joulua sitten, viime vuonna ne oli kangasseppeleessä (mikä oli esikoisen mielestä tosi tyhmä) ja tälle vuodelle olen tekemässä ihan yksinkertaista taustaa. Välillä vain pitää käydä vauvaa imettämässä ja samalla näitä blogeja lueskelen.

Unknown kirjoitti...

IHKU!!!!!!!

~Maria~ kirjoitti...

Kulumi Suria; juu, jotkut projektit tuppaavat venähtämään.. Minä löysin vähän aikaa sitten lorupussitekeleet, joita olin alkanut tekemään kummilapsille noin seitsemän vuotta sitten...

Mimmarna; tuohon kalenteriin tein kaikki taskut nyt. Muutama niitä aiempia sydämiä on vielä kyllä odottamassa sijoituspaikkaa. :)

Elisa; näin on. Jospa tästä tulisi uusi perinteinen!

Piia; kiitos. :) Kävin taas ihailemassa neulomuksiasi blogissasi. :)

Joska; nuo lapset ovat välillä melko vaativia asiakkaita. ;) Ja täällä myös tekemisten välillä ihana pieni takiainen roikkuu tississä. <3

Anni, kiitos.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, täälläkin kalenteri, hieno sellainen , muistathan pitää tallessa, että säilyy jälkipolvillekin. Ainutlaatuinen.
Mukavaa iltaa.

Possuressu kirjoitti...

Aivan ihana joulukalenteri! <3

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun ihana joulukalenteri! :)

--jonna kirjoitti...

Tämä on todella upea, saattaa olla että ensi jouluna meillä on samantyylinen.