torstai 23. lokakuuta 2008

Pikkueteisen uusi ilme

Pitkästä aikaa sisustusjuttuja!

Meillä on pikkueteisen laittaminen jäänyt ja jäänyt ja nyt päätettiin viimeinkin laittaa se kuntoon. Onhan tuo tila kuitenkin se, mikä näkyy ensimmäiseksi sisään tullessa.



Minä en ole koskaan tapetoinut, joten onneksi sain apuun tässä hommassa taitavan serkkuni. Jännitysmomenttinsa hommaan tosin toi se, että serkkuni oli viimeisillään raskaana, mutta hyvin saatiin tämä tehtyä ennen vauvan syntymää. Tapetti on ECO:n Front.



Kenkäkaappi on Ikeasta ja myös siinä oleva lokero tapetoitiin.



Penkin mieheni nikkaroi samasta pähkinäpuulevystä, mistä keittiömme tasot ovat. Tason alla on lämpöpatteri, jolla kengät kuivuvat hyvin. Ja alta mahtuu hyvin imuroimaan.



Välioven takana on lasten naulakko, johon yltää hyvin laittamaan takin itse.



Vielä pitää löytää sekä eteiseen että pikkueteiseen
kauniit, kestävät ja hyvin hiekkaa keräävät matot.
Tummanruskeat.

12 kommenttia:

Possuressu kirjoitti...

Kaunis ja persoonallinen tuli eteisestä! :) Kyllä kelpaa tuosta eteisestä kävellä sisään sisälle kotiin.

Unknown kirjoitti...

Hmm... onkos tuossa eteisen seinässä joku sähkökaappi tai joku muu uloke..? Jotain erikoista muotoa tuossa kuitenkin on. Kiinnitin vaan huomiota, kun meillä olisi innostusta tehdä jotain tuulikaapin seinille myös, mutta kun siellä keskellä töröttää sellanen jättimäisen kokoinen sähkökaappi. Ei tiedä, että maalaisiko sen myös vai jättäisikö valkoiseksi. Tosin isännöitsijä voi kieltää tekemästä yhtään mitään... Itsekin tahtoisin niin jotain innoittavaa ja piristävää tuonne eteiseen, saisi virtaa päivään ja piristäisi kotiin tullessa. Tuo tapetti on kyllä kiva! Just sopiva pieniin paikkoihin.

~Maria~ kirjoitti...

Seija; kiitos. :)

Anna; juu sähkökaappi tuo on ja siinä lastulevyovi, joka tapetioitiin ihan kuten seinätkin. Mutta olen nähnyt metallisenkin kaapin tapetoituna. Pikkueteinen on kiva paikka laittaa, kun pienelläkin määrällä maalia tai tapettia saa ilmettä aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava tapetti! Ihan sarjakuva-fiilis tuosta tulee :)

~Maria~ kirjoitti...

Kataliina; sarjakuvamainen juu, minua himottaisi värittää noita taloja puuväreillä!

Maija kirjoitti...

Ehkä tyttäresi joskus innostuu värittäämän, hih! Tosi hyvälle näyttää, ja tosi hyvä idea tapetoida lokerokin. Tulee hyvä mieli kun saa jotain valmista.

Piia kirjoitti...

Hieno! Mullekin tuli kyllä semmonen fiilis, että tekis mieli tulla värittelemään.. ;)

~Maria~ kirjoitti...

Järjestän sitten värittäjäiset, kun uutta tapettia tuohon joskus laitetaan. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, tosi nätti tuli eteisestä! Tästä sainkin taas heti ideoita omaan päähäni, meillä kun kanssa pitäisi jotain tolle eteiselle tehdä :) joten kiitos :)
-Maiju

~Maria~ kirjoitti...

Maiju; kiitos. Innolla odotan, millainen eteinen teille tulee! :)

Heini kirjoitti...

Mahtava tapetti!!

Akka ite kirjoitti...

Meillä on tytön huoneessa yhdellä seinällä samaa tapettia ja hänellä on sitä sitten lupa väritellä kunhan vähän kasvaa..Vielä<2v