perjantai 3. lokakuuta 2008

Nirunaru -tunika


Nirunaru -tunika esikoiselle Ottobren (1/2008) ohjeella. Isoin koko oli 92cm ja sillä tein. Seuraavaan tunikaan voisi helmaa hieman pidempää, neiti kun on ottanut aikamoisen kasvupyrähdyksen ja venähtänyt melkoisesti! Kankaana on Bizzkidsin popliini. Kaunis hieman kiiltävä kangas, mutta helposti rypistyvää. Pitänee äidin reipastua silittämisessä!


Ja tunika kokeilussa tositoimissa!

Hyvin pysyi mukana menossa.7 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Hei, ihanat kankaat ja nirunarut! Hyvä tietää, että tuollaisiakin kangastaloihanuuksia on olemassa. Taitava olet!

Maria kirjoitti...

Maija; Kiitos ja mukava kun jätit viestiä! Juu, ihania kangaskauppoja tuntuu olevan aivan liikaa ja kotoa käsin niissä on aivan liian helppo shoppailla...!

Ilona kirjoitti...

Ihana kangas!

Olet ollut tosi ahkerana. Hienoja ompeluksia tässä ja alempana. Takki on upea!

Maissi kirjoitti...

Ihania ompeluksia sinulla! Noita mekkoja minäkin niin mielelläni ompelisin, mutta tyttösiä ei juurikaan lähipiirissä ole, harmi. Me&i vaatteista tykkään minäkin :´) ..kuten myös omenapiirakasta, jota sinäkin olit kokeillut. Viime viikollakin piti taas vääntää moinen piirakka, kun alkoi tehdä mieli jotain hyvää. Se on ollut oikein syksyn suosikki leivonnassa.

Iinu kirjoitti...

Mekko on söpönen:o)

Maria kirjoitti...

Kiitokset kommenteista Maissi ja Iinu! Mukava tietää, ketä täällä poikkeilee. :)

Maissi; Kyllä noille tytöille tosiaan on ihana ommella. :) Se omppupiirakka on ihanaa, kiitos vaan vielä ohjeesta! Ei vaan parane kovin usein tehdä, kun ei ihan kevyimmästä päästä ole.. ;)

Seija kirjoitti...

Ihanan mekon siellä neiti sai! :) Voi kun itsekin saisi aikaa ommella...