keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Kankaita ja suunnittelua


Täältä tilatut kankaat tulivat vihdoin viime viikolla yli kuukauden odottelun jälkeen, ja Valintatalosta noudettuina!! Kysyi kyllä odottelu hermoja, mutta onneksi kankaat osoittautuivat odottelun arvoisiksi.


Tilasin myös muutaman vanhan lehden Ottobrelta. Olen kovin ihastunut noihin Ottobren malleihin!Olen saanut myös muutaman aivan ihanan retrokankaan, joten sielläkin maailmassa pysytellään. Laittelen kuvia uusista ihanuuksistani myöhemmin!

3 kommenttia:

Iinu kirjoitti...

Miten noin kauan meni toimituksessa, huh huh!
Mulla tulivat viikossa perille.

Jätin tuonne tilauksen uudestaan nyt syksystä (edellisen kerran tilasin keväällä)mutta peruutin koko homman, kun rahteihin olisi mennyt yli 30 euroa! Ja kankaiden hinnatkin olivat nousseet huomattavasti edellisestä kerrasta, joten luovutin koko homman. Olkoot sitten siellä. Mokomat kankaat;o)

Iinu kirjoitti...

Sorry, hieman liioittelin noissa postikuluissa. Kulut olisivat olleet tuolta tarkalleen 25,90. Toisessa hollantilaisessa firmassa postikulut olisivat olleet sen 31 euroa kylläkin!
Että kantsii aina vertailla:o)

Maria kirjoitti...

Iinu; Juu, postikulut oli minunkin tilaukseessa melkoiset, noin 23 euroa. Mutta kankaat oli edullisia, 4,50e-7,95e/metri. Melkoista säätämistä tosiaan oli, postikulut maksettiin erikseen ja sitten ei niitä oltu huomattu maksetuiksi, eikä sähköpostikyselyihinkään vastattu ensimmäisellä kerralla. Kankaat on ihania, mutta kyllä mäkin uusintatilausta mietin muutamaan kertaan..