maanantai 13. lokakuuta 2008

Huopasydämiä


Kun ompelukone odottaa huoltoon pääsyä, pitää keksiä muuta näperrettävää.Kaapista villapaitainventaario ja retki kirppikselle.
Sitten neuleet pesukoneeseen kuuteenkymppiin pyörimään.Lankakori viereen, samoin nappilaatikko. Ja helmiä ja nauhoja. Mitä vaanJa kuten aina innostuksen iskiessä, näitäkin pitää tehdä monta!Ja ideaoita on päässä vaikka kuinka paljon, joten eiköhän lisää vielä synny!Rintakoruiksi, hattujen somisteiksi, hiussolkeen, pakettikoristeiksi, joulukuuseen, vaikka minne!


Ideoita ja inspiraatiota tästä äidiltä lainatusta kirjasta!


Minä en ollut pitkään aikaan kirjonut mitään, eikä pistot olleet mielessä. Tuon kirjan ohjeet eivät selkeitä olleet, mutta täältä löytyy hyvät kuvitetut ohjeet.

9 kommenttia:

kati kirjoitti...

Siis aivan ihania huopasydämiä! Todella suloisia. Tuo kirjontalinkki vaikutti hyvältä, voisin jopa minäkin onnistua ;)

Sarppa kirjoitti...

Oi että kun on kauniita..nuo tosiaan käy vaikka mihin..

Seija kirjoitti...

Ihania sydämiä! :)

ei pöllömpi kirjoitti...

Ihania sydämmiä ja niin monia muitakin juttuja.
Minäkin siivosin kankaita, ja siivoan taas tänään. Ne on kaikki viallisia. Ne ei pysy hetkeäkään missään lattikossa tai pinoissa tai... edes kuvaamisen ajaksi..
mutta voisin kokeilla kun emillä oli ainakin yks sama retro :)

pikku-pihlaja kirjoitti...

Ihania söpöstyksiä oot tehny!
Mie keksin kanssa heti sata käyttökohdetta tommosille! IHANIA!

Iloista viikonlopun jatkoa!

Maria kirjoitti...

Kati; juu, nuo on ihanan selkeät ohjeet!

Sarppa; näin on, joka paikkaan olisin noita jo laittamassa! ;)

Seija; kiitos. :)

Ei pöllömpi; mukava kun kävit ja jätit viestiä! Ihmeellisiä kankaita tosiaan!

Pikku-pihlaja; kiitos ja mukavaa viikon alkua!

Mimmarna kirjoitti...

Tässä oikein odottaa että koska tulee kuvia niistä muistakin huopasydämistä! Vai onko se ompelukone saatu jo kuntoon? 6 päivää olen aikonut tehdä tuollaisia itsekin mutta edelleen on ne villapaidat odottamassa pyykkikorissa huovuttamista...Aivan loistava idea, kiitos sinulle!!!

Maria kirjoitti...

Mimmarna; mukava kun kävit ja jätit viestiä! Pitääkin käydä luonasi vastavierailulla. :) Kiitos kysymästä, kone on edelleen huollossa, mutta on mulla lainakone täällä.... Huopatyöt ja oikeastaan kaikki muutkin on nyt ollut tauolla, kun meillä on juhlajärjestelyt pitäneet kiireisenä. Ja luulen, että kun huopajutut aloitat, niin sitten niitä kerralla syntyykin, nimittäin aika koukuttavaa hommaa, tuokin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastavierailustasi,erityisesti lämmittää vasta-aloittajan mieltä! :)
Nämä huopasydämetkin ovat aivan ihania pieniä koristeita ties minne! Mutta nyt taisi mennä jutut jo hieman jouluiseksi vaikka kevättä kohti riennetään ;)