tiistai 9. syyskuuta 2008

Paitoja

Paidat ja ompelijan varpaat :D

Syksy on ja tarvetta pitkähihaisille t-paidoille. Esikoinen on kasvanut hurjasti pituutta ja hihat ovat monista paidoista jääneet lyhyiksi. Tämä kapea malli (Ottobren kaava) passaa hänelle hyvin, joten ompelin kerralla kolme paitaa. Enemmänkin saisi olla, mutta ei ollut tarvittavia värejä, valkoista ja vaaleanpunaista, kaapeissa valmiina. Kaksoisneulan kanssa tuli taas sähläystä ja lopulta ompelin vaan tavallisella. Jospa seuraavalla kerralla onnistuisi taas paremmin. Kankaina kaikissa on Marimekon trikoota.

Odottelen malttamattomana pakettia täältä. Kaksi viikkoa sitten sen oli tarkoitus postiin päästä ja loppuviikosta jo sähköpostitse kyselin, mutten vastausta ole saanut..

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Moi!

Jopas olet taas löytöjä tehnyt ja ihania paitoja ommellut. Piti kysymäni, että onko tuo Ottobren malli jostai lehdestä vai se erikseen ostettava kaava? Mä olen miettinyt, että ostaisin sen kaavan mutta en ole saanut aikaiseksi. Sopivan yksinkertainen malli. Väreillä ja kuvioilla saa sitten aina eri fiiliksen :)

Maria kirjoitti...

Tuo ei ole se ostettava kaava, vaan Viserrys T-paita (4/08). Ihan vastaava taitaa olla. Ja tosiaan saa vaikka millaisia erilaisia paitoja. Mua kiinnostaisi nyt aplikaatiot, mutten ole saanut aikaiseksi aloittaa.