sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Aurinkoa, ulkoilua, ihania syksyn värejä....


Tähän kanervakranssiin sain idean Tiian ja Maanon blogeista. Olikin mukavaa näperreltävää auringossa kuopuksen nukkuessa vaunuissa ja esikoisen leikkiessä pihalla.

Idean pihlajanmarjasydämeen sain Olivialta.
Hirmuisen kaunis ei kyllä tullut, ihme,
vaikka esikoinenkin innolla auttoi!
Mutta mukavaa pikkutekemistä.
Niin, sitten flunssa pakotti sekä minut että esikoisen sisätiloihin koko kauniiksi sunnuntaiksi. Kynttilöitä polteltiin koko päivä. Toivottavasti pian ollaan taas kunnossa ja päästään ulkoilemaan. Tuuli on riepotellut pihapuita niin, että lehtiä lentelee hurjasti! Terassin lakaisin eilen aamupäivällä ja illalla se oli jo aivan lehtien peitossa taas. Syksy on kyllä aika ihanaa aikaa!

3 kommenttia:

pikku-pihlaja kirjoitti...

Niin sievä marjasydän... Meijän tytöillä on samanlaiset hatut! Tai niitä on iso nippu eri kuoseissa, kun äiti vähän innostui :) Eniten kuitenkii tuota pallokangasta. Ihana kärpässieni!

Mukavaa viikkoa siulle ja perheellesi!

maano kirjoitti...

hienon kranssin olet tehnyt ja hellyyttävä sydän .. ja nuo ompelukset on ihkuloiset !

Maria kirjoitti...

Pikku-pihlaja; juu, minäkin olen tehtaillut noita pipoja, helpolla tulee niin ihania ja kaikkiin asuihin sopivia. Mulla vaan monia kankaita on niin pieniä tilkkuja, että västämättä tulee tuo sauma päälaellekin, vaikka kivempi ois ilman.

Maano; kiitos. Vähän hapsottava malli tuosta kranssista tuli, sinulla oli ihanan tasainen! Mutta kaunis se tuolla ovessa kuitenkin on. :)