keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Norsutunika

Esikoiselle norsutunika


Muokkailin ja muokkailin Gyntherin yöpaitakaavasta (!!) esikoiselle sopivaa tunikamallia ja tässä nyt on jo melko hyvä. Pieniä muutoksia seuraavaan kyllä vielä tarvitsee. Tämä kangas on mieheni vanha lakana, joka ei ole koskaan oikein ihmeemmin sytyttänyt, mutta tässä tunikassa pinkein kanttauksin se näyttääkin tosi kivalta! Nuo vinokaitaleet on kyllä ihania, kun niillä saa niin eri fiiliksiä kankaisiin. Toisaalta sitten aina niitä oikeita sävyjä ei hakemallakaan löydy..

***

Tämä kirppislöytö on vielä esiteltävä! Marimekon aito alkuperäinen seinätaskulokerikko vai mikähän tämä nimeltänsä oikeasti on. Passaa oikein hyvin esikoisen huoneeseen, joka on sisustuksen alla.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana tunika!
Sopiiko, että keskitän tästä lähtien Annin ja Emilian vaateostokset sinne teidän ompelimoon :)

Sä olet kyllä taitava!

Maija kirjoitti...

Siis aivan ihana kuosi ja vaate! Todella herkullinen. Nyt heti harmittaa, että jätin yhden vähän tuon tapaisen lakanan ostamatta kirppikseltä, kun en "nähnyt" sitä mihinkään sopivana. Argh! Ei pitäisi nuukailla noiden parin euron ostosten kanssa.
Ihana!

Ilona kirjoitti...

Oi, oi! Hieno!

Maria kirjoitti...

Kiitos teille! :)

Hanna; :D

Maija; juu, minä olen kanssa huomannut, että kannattaa edulliset kankaat ottaa mukaan, vaikkei heti mitään visiota syntyisikään.

Heini kirjoitti...

Ihana tämäkin tunika! ja kangas ♥♥

Heini kirjoitti...

Unohtui.. tuo lokerikko on kanssa aikamoinen löytö! =) heti aloin miettiä, pitäisikö tehdä joku vastaava, kun kaikennäköistä kangaspalaa löytyy. Hmmm.. :)