perjantai 22. helmikuuta 2013

Quiara, Quiara

Taisin jäädä jumiin tähän Farbenmixin Quiara -kaavaan!Tällä kertaa tuli Pikkusiskolle mekkopituinen huppari Noshin kuumailmapallointerlockista. 

Ja nyt pikkuhihoilla toteutettuna. Oikein kiva mekkonen, jota voi käyttää nyt pitkähihaisen ja sukkisten kanssa ja kesällä ihan pelkästään.
Kangasta tilatessa oli visio yhdistää tähän Marimekon mustavalkoraidallista trikoota, mutta kun sain kankaan, huomasinkin kuumailmapallojen olevan ruskeavalkoisia mustavalkoisten sijaan. 
 Suunnitelma meni uusiksi. En halunnut tähän kuitenkaan ruskeaa, "suffelikautta" kun on eletty jo aikansa. Paras tuli ihan pelkästään ja menee tämä mustavalkoraidallisten leggareiden kanssa kivasti.
Kankaasta sain vielä pipon 1-vuotiaalle pikkuneidille. 
Ja pala apinanauhaa sivussa.
Isosisko sai pitkähihaisen Quiaran Lillestoffin heppakankaasta ja JNY:n jerseystä. Tämä on tehty pidennetyllä paidan kaavalla ja kokona 146/152 cm (!!), jotta tuli väljempi.
Vielä Pikkusiskolle ihanat palloleggarit Ottobren Ropina -kaavalla, jota on muokattu niin, että pituus on 116 cm kaavasta ja leveys 98 cm kaavasta.

Pallokangas taitaa olla Ikasyriltä, ehkä? Pitäisi varmaan laittaa kaikkiin kankaisiin maalarinteipillä tai jollain merkintä, mistä ja kenen valmistamaa kangas on, kun ei noita muuten muista. 

*** 

Hiihtoloma on lopuillaan. Meillä on sairasteltu yli puolet viikosta, siten olen ehtinyt näitä ommella, kun ulkoilemaankaan ei olla päästy. 

Jospa nyt viimeiset lomapäivät olisivat ulkoilupainotteisia kera terveiden lasten!


4 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Toi on kyllä niin ihanaa toi kuumailmapallokangas:-) Hassua kun kuvassa kyllä näyttää ihan mustavalkoiselta...

NorppaStiina kirjoitti...

Todella hienoja molemmat! Ihanat kankaat ja kauniit mallit! Kyllä sä vaan osaat!

~Maria~ kirjoitti...

Niinu; eikö näytäkin! Harmi, ettei sitä oikeasti ole, mutta kiva noinkin. :)

NorppaStiina; kiitos paljon ja ihanaa, kun aina jaksat kommentoida! <3

~Maria~ kirjoitti...

Minnuli; onko blogisi tämä http://kyh2012.blogspot.fi/ ? En löytänyt haastetta...