torstai 24. tammikuuta 2013

Rimpsuhelmoja

4-vuotias Pikkusisko sai kaksi mekkosta. 
 Ja rimpsuja helmoihin!
Majapuun nukenvaunuvelourista ja JNY:n mustasta velourista tuli ihana mekkonen talveen. 

Kanttaukset on tehty Eurokankaan mustalla resorilla.


Tuo Majapuun velour on kyllä aivan ihanaa! Mahtavan tuntuista ja niin helppoa käsitellä. Ja kaunistakin vielä!

 
Tämä Talvi-ilo -kankaasta ommeltu mekko on odotellut keskeneräisenä jo jonkin aikaa. Leikkasin kappaleet jo samaan aikaan kun Pikkusiskon heppatunikankin, mutta jotenkin tuo jäi roikkumaan, kun fiilis vaihteli, onko kangas kiva vai ei (lähinnä värit siinä, kuosista kyllä tykkään). Ottobren Dreamland -kaava myöskin kaipasi ekan kokemuksen perusteella muokkausta ja tämän olin tosiaan ensimmäisen kappaleen valmistuttua jo leikannut... Lisäsin hihoihin resorit, sillä itse hihakaava oli turhan lyhyt. Ja helmaa jatkoin rimpsulla tuolla Stenzon pilkkukankaalla. Huomatakseni, että olinkin lisännyt pituutta jo leikkuuvaiheessa...Arvoin vielä tuon rimpsun pois ottamista, kun oli mielestäni liian levoton, pelkkä käänne tai ruskea resori olisi riittänyt. Mutta kun neiti 4 vee näki tuon, oli rimpsu kovin mieleinen, eikä sitä voinut poistaa.
Tällainen se sitten on ja onneksi ainakin neidin mieleen, itse en ole edelleenkään varma, mitä mieltä olen. 

Mutta ainakin kuosi sopii juuri tähän parhaaseen talviaikaan!

4 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Tuo ensimmäinen mekkonen on ihana! Tuon jälkimmäisen kangas on kyllä hieman oudon värinen. Mutta mekko on kiva. Ja kiva kun olet aktiivisempi taas bloggailemaan! :)

~Maria~ kirjoitti...

Aika ajoin tulee taas ommeltua ja jopa blogattua. :) Nyt ois ihanaa, kun sais vaikka viikon omaa ompeluaikaa, kun ois inspis tehdä ja paljon ideoita. Duunit haittaa kovasti tätä harrastusta. ;)

Maria kirjoitti...

Hienot Dreamland tunikat sait ommeltua! :) Tosi kiva tuo sinunkin helmassa oleva rimpsu! :)

~Maria~ kirjoitti...

Kiitos kaima. :)