maanantai 3. tammikuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta!
Niinpä se bloggaaminen jäi ennen joulua.. Tässä kuitenkin vielä muutama loppuvuoden juttu.


Omille tytöille tein Sampsukasta tilatusta lohikäärmekankaasta mekot. Näitä tytöt olivat jo kauan pyytäneet. Kaava on muokattu Ottobren Teekannu-tunikasta. Isosiskon mekkoon piti tehdä leikkaus rinnan kohdalle, muuten ei kangas olisi riittänyt.3-vuotias kummityttö sai joululahjaksi edellisen postauksen aluspaitojen lisäksi viidakkovelourtunikan trikoohihoilla. Molemmat kankaat ovat JNY Designin ja Ikasyriltä tilattu.

On muuten tylsää, ettei tuolta JNY Designilta saa enää suoraan tilata ja Ikasyrillä ei kaikkea ole saatavilla. Nyt himoitsen tätä uutta sydänkangasta sekä yksivärisiä jerseykankaita.Näiden meidän "joulu-/uudenvuodenkukkien" myötä toivotan kaikille blogissani vierailleille oikein ihanaa vuotta 2011!

5 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Sydäntä tulee ikasyrille loppukuusta :) FB infoa.

~Maria~ kirjoitti...

Kiitos infosta! :)

Taru kirjoitti...

Ohos, varmaan johtuu juuri tuosta kun on jälleenmyyjä Suomessa niin ei mene häneltä sitten työ? Mutta mähän asun täällä Ruotsissa niin jos vaan voin joskus olla avuksi...

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania nuo lohikäärmetunikat! Kivat värit. Kauniita ´kukka-asetelmia´ olette antaneet. :)

~Maria~ kirjoitti...

Taru; kiitos tarjouksesta. :) Yritän nyt vielä hetken malttaa odotella ja ompelen vaikka noista jo olemassa olevista.. ;)

NorppaStiina; kangas on ihana, livenä vielä kirkkaampi ja kauniimpi kuin kuvissa. :)