keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Pilkkuja suffeliväreissä
Isosiskolle tunika "valehihoilla" koossa 110/116cm.

Minusta nuo lyhyemmät hihat ovat kauniimmat, mutta aina ei sitten ole sopivan väristä pitkähihaista paitaa alle. Ja toisaalta onhan se yksi paita muutenkin helpompi. Niinpä lyhyisiin hihoihin on ommeltu kiinni pidemmät hihat.

Idean tähän sain jostain ruotsalaisesta tai norjalaisesta blogista, jossa tunikat oli joustofroteeta ja trikoota. Mutta nyt en harmikseni löytänyt kyseistä postausta, enkä siten voi sinne linkittää.

Aivan ihana Hilcon pilkkucollege on Pikku-Auringosta ja ruskea trikoo Triteksiltä.

Pikku-Auringosta tilaamani 90cm:n pala tuli kahtena kappaleena ja ihmeteltyäni tuota, vastaus oli, ettei kangasta ollut enää koko pätkää jäljellä. Pikkuisen kyllä harmitti maksaa paloista täysi hinta, mutta saahan sitä 30 cm:n palaa käytetttyä mm. hihoihin.

Kaavana on Farbenmixin Hannah lyhennetyillä hihoilla ja pitkissä hihoissa Ottobren perusteepparikaava Viserrys.

***

Voih, oli tuolla sitten kuitenkin jo liian pimeää kuvata.
Mutta ei voi minkään, hämärää on sekä ulkona että kuvissa.LISÄYS:
Sisällä otetussa salamavalokuvassa värit näkyvät paremmin.


12 kommenttia:

Josefin kirjoitti...

Oi miten ihana paita!

Uskomatonta tuo että laittoivat kahdessa palassa kankaan, ja TÄYTEEN HINTAAN! Siis todella outoa toimintaa... Mun mielestä sitä ei ois pitänyt edes lähettää kysymättä että kelpaako! Huhhuh. Toivottavasti annoit palautetta.
Täytyy jatkossa jos tuolta tilaa laittaa lisätietoihin että yhtenä kappaleena kiitos ;)

Piia kirjoitti...

Tosi kiva paita. Nuo valehihat on tosi kätsät. Mutta en voi uskoa mitä palvelua sait pikku-Auringosta. :O Jos tilaa 90cm, ei sitä odota tilkkuina saavan. Ei ainakaan täyteen hintaan. Laita ihmeessä niille palautetta!!

Ilona kirjoitti...

Aivan ihana pusero!!!

Kyllä TODELLA omituiselta kuulostaa tuo paloina lähettely. Ilman muuta pyydät hyvitystä. Kyllähän tuon kokoisen palan olettaa saavansa kokonaisena!

Riikka kirjoitti...

Olipas todella outoa palvelua, luulisi että automaattisesti pahoittelisivat ja kysyisivät kuinka toimitaan! Laita palautetta sinne!

Ihanan paidan kuitenkin sait =).

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana paita! Ja lempiväriyhdistelmässäni! ;) Pitäis varmaan tilata tuota samaa trikoota kun se on niin täydellistä; pilkullista, vaaleanpunaista ja ruskeaa.
Ihmeellistä toimintaa tuo pikku-Auringon touhu. Laita ihmeessä palautetta! Sunkin blogi on niin suosittu, että voit vinkata sinne, että jos sä saat tuollaista palvelua niin eihän ihmiset halua/uskalla tilata sieltä. Viidakko-blogi-puhelin on melkoisen tehokas väline...

Anniini kirjoitti...

Mäkin tuun ihmettelemään pikku- auringon kummaa toimintaa. Kyllähän heidän olisi pitänyt soittaa/meilata ja anoa ettei ole kuin kahtena palana, mitä tehdään. Minusta voit ihnan hyvin vaatia hyvitystä.

Kauniita vaatteita ompelet =)

K kirjoitti...

Reklamaatiota kehiin, ehdottomasti!! Minäkin olen heti "valittanut" jos esim. kankaan reuna on leikelty epätasaisesti hypäyksittäin ja tähän asti olen saanut hyvitystä, vaikka en sitä täysin suoraan ole ollut vaatimassakaan. Pikku-Aurinkoon ei kuitenkaan toistaiseksi ole ollut tarvetta reklamaatiota tehdä, mutta tee sinä ihmeessä! Kiva tunikapaita anyway! ;)

~Maria~ kirjoitti...

Pitää tuosta sanoa, että alunperin tilasin samanlaista ruskeata kangasta 60cm ja vaaleanpunaista vain 30cm, kun nettisysteemin mukaan sitä ei enempää ollut tarjolla. Ja maksoin kankaat samantien verkkopankilla. Sitten meilitse tuli viesti, ettei ruskeata olekaan ollenkaan ja haluanko jotain muuta tilalle, esim. vaaleanpunaista sitten onkin, vai palautetaanko osa rahoista. No, minä innoissani vastasin, että mielelläni sitten koko 90 cm otan vaaleanpunaisena, jos sitä kerran on.

Kaiketi tuo 30 cm oli jo leikattu vaaleanpunaisesta valmiiksi ja sitten laitettiin 60cm lisää. Että siitä saattaa johtua, mutta olisi siitä mun milestä pitänyt silti mainita! Laitoin meiliä ja ihmettelin asiaa, mutta ei siihen muuta vastattu, kun ettei ollut koko palana tuota. Että en nyt viitsi sen enempää asiaan palata. Harmi kyllä, koska IHANIA kankaita heillä on tarjolla..

Annika kirjoitti...

Hieno tunika ja tosi kiva idea yhdistää tunikaan hihat! Joissakin valmispaidoissahan noita näkee, mutta en ole huomannut että tunikoissa olisi..
Kuulostaa kyllä tuo Pikkuauringon touhu melko kummalta, vaikka sitten olisivatkin leikanneet sen 30 cm jo valmiiksi. Olisihan siitä pitänyt ainakin mainita..

Vecka - Vecka kirjoitti...

Oi kuin ihanaa!

Possuressu kirjoitti...

Ihana paita. Minä tykkään kovasti noista valehihoista. :D

kati kirjoitti...

Ylisöpö!!!
Ihanaa Joulua tulin toivottelemaan ja idearikasta vuotta 2010!