maanantai 9. marraskuuta 2009

Punainen Oona
Pitihän tätä kaavaa kokeilla uudestaankin ja on kyllä ihana!

Punainen päällekirjailtu vakosametti on Bizzkidsin ja tilattu kauan aikaa sitten De Stoffenstunterilta. Vuorin pilkkupopliini on Stenzon ja tilattu Dots N Stripesiltä.

Punaisia neppareita ei ollut ja niinpä laitoin metallinväriset rengasnepit ja päälle ompelin omppunapit. Ne on muistaakseni Polinkasta.

12 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihana kangas ja malli näyttää tosi kivalta. Napitkin ovat niin soma yksityiskohat! Tuo mekkohan menee hyvin joulunakin päälle :)

Marianne kirjoitti...

Oo, sulla on täällä Oona-tehdas;)Molemmat (tämä ja edellinen) ovat kyllä tosi nättejä!

Annika kirjoitti...

Ihana mekko tuo Oona. Nepparit ja napit päällekkäin, loistava idea! Tuota pitää kokeilla :) Monesti olen miettinyt mihin noita koristenappeja laittais..

Villisilli kirjoitti...

Ihana on kokonaisuus :)

Riikka kirjoitti...

Mahtavan kauniita mekkosia teet! Itse aina vierastan tuollaisia koristeltuja kankaita, mutta sopii kyllä todella hyvin tuohon malliin. Kivalta kaavalta näyttää... menenkin heti selailemaan Iinun kauppaa...

Eliisa kirjoitti...

Suloinen!!!!

Piia kirjoitti...

Kaunis mekko. Samoin kuin edellinen! :) Ihanan simppeli mutta kiva malli.

Emmi kirjoitti...

Kaunis! Hienot yksityiskohdat mekossa!

Mammutti kirjoitti...

Ihana, syätävän suloinen!

NorppaStiina kirjoitti...

Ihanan pirteän punainen! Ja tuo kangas on aivan ihana. Mä olen kanssa käyttänyt tuota nepparit napit päälle ratkaisua. Saa kivan ilmeen vaatteeseen ja nepparit on tosi käytännölliset.

Heidi kirjoitti...

Toi ensimmäinenkin Oona oli jo ihana, mutta tää on jotain aivan kertakaikkisen ihanaa! Voin niin hyvin kuvitella tuon liivarin pienelle tytölle joulujuhliin :).

pauliina kirjoitti...

wow! Ihastuin tekemisiisi ensivisiitillä ja pääsit listoilleni! hauska sattuma, että itsellä kaapissa aika monia samoja kankaita, mistä sulla oli jo valmiita ihanuuksia :)