keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Pilviä!

Ihania pilvikankaita ja muitakin saapui eilen JNY Designilta!

Ja pakko oli heti ensimmäisestä pikkusiskolle valmistuneesta mekosta laittaa kuva, vaikkei ulos pimeään enää ollut asiaa kuvaamaan. Kuvat siis sisällä keinovalossa otettuja, eikä ihanat värit ehkä pääse ihan kunnolla oikeuksiinsa.

Kaava on Ottobren (4/07) Muffinssi-tunika, mutta helmaa on pidennetty ja hihoissa on käännettävät resorit. Menee sitten pidempään, ensin mekkona ja myöhemmin tunikana.

MUOKS! Siis Teekannu-tunika, ei Muffinssi-tunika!


Tytöt ovat yökylässä mummulla ja mies työmatkalla, joten minä menen seuraavien projektien pariin!

11 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Kaunis tunika ja nuo kankaat ovat kyllä ihania, olen käynyt kurkkimassa mutta onneksi ei ole varaa tilata :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit värit ja noi kankaat on niin ihania!

joska kirjoitti...

Raikkaat värit ja kaunis tunika. Onneksi olen hidas tilaamaan mitään netistä, löytyy liikaa kaikkea ihanaa.

Villakiana kirjoitti...

Voi miten ihana, kuosi on aivan huippu!

Annika kirjoitti...

Hieno tunika, ja pilvikankaat tosi ihania.. Odotettavissa siis muitakin ihanuuksia :) Itse en raski tilata, tuun sitte tänne ihastelemaan..

Hanna kirjoitti...

Ihanan raikas tunika! Sullahan on rauhallinen ilta tiedossa kun yksin oot kotona!

Emilia kirjoitti...

Voi kaunis! Ihana kontrasti..
Itse olen usein miettinyt tilaamista tuolta, tekisi mieli itselle jotain trikoopaitaa väsätä, on niin raikkaita kuoseja.
Oliko toimitus ok? Postarit kalliit? Taisi olla muistaakseni vain Visa- maksu, mulla ei ole ja isännän Visaa kerran ranskalaiseen nettikauppaan vingutin niin tuli pankista soitto että luottotiedot karanneet ja uuden kortin odotus kuukauden! Isäntä kiitti:(

~Maria~ kirjoitti...

Kiitokset! On nuo kyllä niin ihania kankaita, kauniita ja tosi laadukkaan tuntuisia, jämäköitä.

od Andulky; Thank you very much!

Hanna; ihania nämä laatuillat toisinaan. :)

Emilia; toimitus hieman ruuhkautui ja myöhästyi (tilasin ennakkoon ennen kankaiden valmistumista, hätäisenä ;)), mutta metri ekstrakangasta tuli hyvityksenä ja tilanteesta tiedotettiin kiitettävästi. Postarit on nykyään Suomeen 150kr eli vajaa 15e riippumatta kangasmäärästä, itse maksoin yli tuplana tuon... Tilattiin ystävän kanssa yhdessä ja kankaita oli aika paljon. Tuonne maksetaan ihan pankkisiirrolla eikä Visa tainnut käydäkään. Minä pyysin laskun euroina, koska pankki olisi laskuttanut kruunuilla maksamisesta. Mutta siis summa summarum, voin kyllä suositella!

Nanni kirjoitti...

Ihana! Harmi kun suomesta ei taida saada vielä ainakaan noin ihania kankaita. En ole vielä rohkaistunut ulkomailta tilaileen ja ehkä hyvä niin! ;)

Eliisa kirjoitti...

Ihana, raikkaan pirteä tunika! Ajattelen aivan samaa, kuin -pm-, onneksi en uskalla/osaa tilailla ulkomailta -likaa houkutuksia :) Nyt olisi liki pakko tilata tytölle voimisteluasut ulkomailta, kun ne olisi niin paljon halvempia...

Possuressu kirjoitti...

Ihanan näköinen tunika. Minä tätä sinun blogia aina ihastelen, että miten ihmeessä sinulla riittää virtaa lasten kanssa touhuamisen jälkeen vielä näihin ihaniin käsitöihin! Itse kun ei tahdo saada aikaiseksi mitään nykyisin...