perjantai 29. toukokuuta 2009

Mansikka NikeEsikoiselle ompelin tämän mansikkamekon,
niin tokihan kuopuskin tarvitsi omansa!


Kaava on Mamu Designin Nike ja tilattu Iinulta.
Pitää sanoa, että ensin olin kyllä aika sekaisin kaavan kanssa, tuossa kun on niin monta variaatiomahdollisuutta, että mitä nyt leikkaankaan ja mitä en. Mutta lopputulos on mieleinen, kauniin mallinen mekko. Pitää kokeilla muitakin mahdollisuuksia, vaikka hametta ja tunikaa.
Stenzon ihana pilkullinen mansikkakangas on De Stoffenstunterilta ja
vichy-ruutu Eurokankaasta.
Nauha on Tildaa.Taakse kuuluisi tulla kuminauhatamppi, mutten sellaista halunnut. Ensin kokeilin rypyttää ihan ompelemalla kuminauhan nurjalle puolelle nauhan kohdalle, muttei se rypyttynyt tasaisesti. Niinpä purin nauhan takakappaleesta pois ja laitoin solmimisnauhat molemmille puolille. Näin toimii ja on nätti.
3 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

IHANA!
Voisipa melkein sanoa, että makea kuin mansikka:)
Minäkään en ole vielä ehtinyt kaavaa testailemaan, mutta vallan mukavalta näyttää, todellakin.
Ja sama tilanne muuten noiden variaatioiden kanssa ihmetellessä oli minullakin Elia- paidan kanssa...koska niitä vaihtoehtoja todellakin on paljon!
Aurinkoista viikonloppua!

Eliisa kirjoitti...

Aivan ihana mekko!! Ja kiitos näistä pohdinnoista, on niin lohduttavaa lukea, että muutkin miettivät, purkavat ompeluksiaan - ja kuitenkin tuloksena sitten jotain niin kaunista.

Maria kirjoitti...

Aivan ihanan herkullinen mekko tämäkin, kiva setti nyt siskoksilla, sopivasti samanlaiset, mutta vähän kuitenkin erilaiset. Minäkin voisin ilmoittautua kokeile ja pura -kerhoon ;)