sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Pikkujoulutunika


Pikkujouluaika on parhaimmillaan ja pitihän esikoisenkin saada uutta päälle pantavaa. Aika samaa tyyliä tämä tunika on, kun kuopuksen mekko.Kaava on Farbenmixin Hannah.

***

Ja pitää taas kehua tuota Farbenmixia ja pitäjää Sabinea. Minulla oli kaavasta kysyttävää, kun saksaa en ollenkaan osaa. Laitoin sähköpostia ja todella pian tuli oikein ystävällisesti vastaus ja kehoitus kysyä aina tarpeen tullen. Loistavaa palvelua ja toki hienoja kaavoja ja muitakin tuotteita!Kangas on Eurokankaan Nicky -velour,
kuvionauha Farbenmixilta,
samettinauhat Kangas & Nööpistä ja
napit Polinkasta.

***

Tuo alempi samettinauha on oikeasti vihreä, aika paljon oliivin sellainen, mutta kamera on vääristänyt sen lähinnä ruskeaksi. Luonnonvalolla kuvaaminen alkaa olla aika haasteellista, kun valoisa aika on koko ajan lyhyempi ja lapsiperheessä nuo valoisimmat keskipäivän tunnit tuppaavat olemaan juuri ne kiireisimmät..

7 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Kiva blogi löytyi täältäkin. Sait vakkarivierailijan ;)

~Maria~ kirjoitti...

Romulus; mukava juttu. :)

Maija kirjoitti...

Tunika on kiva, mutta kukkahienostelutakki on ihana! Pitäähän joka neidillä olla yksi sievis. Ja oikeasti, onhan se kivempi mennä joskus johonkin muuten kuin toppahaalariin pukeutuneena..

Possuressu kirjoitti...

Sinä se jaksat ommella aivan ihania juttuja tytöille! :) Tämäkin tunika on tosi kivannäköinen!

kati kirjoitti...

Siis mä en kohta kestä näitä sun ihanuuksia ;) Siis aivan ihania ompeluksia olet taas loihtinut.

Kristiina kirjoitti...

Voi kun sievä tunika, tosi soma punainen. Miulla on tuossa keittiön lattialle levitettynä hienostelutakkitarpeet ja tarkotus olis käyttää samaa kaavaa.Molemmille neideille pitäs ehtiä tehdä takit joulunajan rientoihin! Tosi soma tuo sinun tekemä takki ja todella makeen kankaan olet löytänyt.

~Maria~ kirjoitti...

Kiitokset Maija, Seija, Kati ja Christina! Ja Christinalle ompeleuintoa! Odotan jo, millaiset versiot takista sinä teet. :)