keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Söpö



Tämän Ottobren kaavan nimi siis on Söpö. Ja söpö siitä tulikin.
Kangas on Michael Millerin Dump Dot.




Pienin koko kaavassa oli 110cm ja siitä pienensin noin 104 cm:ksi. Hieman reilu tämä esikoiselle vielä on, kuten Jenny-tunikakin, mutta eiköhän nuo kesällä jo vielä paremmin mene.




Ompelin hameen viime tingassa Jenny-tunikan kaveriksi synttärijuhlille, mutta malli osoittautui niin kivaksi, että eiköhän hameita enemmänkin synny.

Ja kuten kuvasta ja tunikasta näkyy, synttäreillä on herkuteltu!


***

Niin, "merkkivaatteita" nämä nyt on, nimittäin nimilapputilaus täältä saapui. Nyt on vaatteet helpompi pukea oikein päin, ja toki tuo merkki tuo ompeluksiin loppusilauksenkin.

11 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Onpas tosiaan söpö asu! Ihanat värit ja tosi kauniit koristeet ;)

Hanna kirjoitti...

Oivoi, eikö lähde pesussa puhtaaksi...?
Herkkuja kyllä upposi pikku-juhlijaan :D

Riikka kirjoitti...

Ihana hame! Muistatko lehden numeroa niin voisin katsoa löytyykö kaapista. Ja minunkin nauhatilaukseni saapui juuri samasta paikasta. Mahtuuko sun nauhoissa hyvin kääntämään pään? Siis niin ettei kuva jää alle? Mulla tekee tiukkaa mut muuten hyvät merkit!

Emilia kirjoitti...

Ihania pilkkuja:) Kiitos nauhavinkistä, ite oon uskollisesti tilaillut tuolta Suomen ainoasta. Tosin nekin näköjään tulevat Englannista:(
Mites tuo Ruottalainen, oliko hinta hyvä ja tilaaminen helppoa?

-miu- kirjoitti...

Ihana setti!
Minullekin saapui nauhalähetys samasta puljusta, vielä en ole ensimmäistäkään merkkiä ommellut paikoilleen...uutta Ottbre-lehteä odottelen josko siinä olisi kivoja kaavoja.

Eliisa kirjoitti...

Kylläpäs on kaunista. Mekko on ihana. Ja tuo vaaleanpunainen ja ruskea sopivat niin hyvin yhteen - "suffelivärit" - makoisaa :)

Maria kirjoitti...

Tosi suloinen setti, hame on tunikalle oikein piste iin päälle :) Kiitos tuosta linkkivinkistä. Minunkin on pitänyt tosi pitkään hankkia noita nauhoja. Nyt kun vielä keksisi minkä värin ottaisi. Pitäisi sopia sekä tyttöjen että poikien vaatteisiin mutta ei saisi olla tylsä eikä toisaalta liian räikeäkään. Hmm...

Heidi kirjoitti...

Ihana asu! Osaatko sanoa mistä löytäisin yo yo-kukan ohjeet?
Aivan huiput tuossa tunikassakin :)
Löysin ihan hiljan blogisi ja aioin vierailla tässä työpäivän lomassa virkistymässä toistekkin :)

~Maria~ kirjoitti...

Inka; vaaleanpunainen ja ruskea ovat tosiaan ihanat yhdessä. :)

Hanna; enhän mä siis ehtinyt tuota pestä ennen valokuvaamista.. ;)

Riikka; juu, se on lehdestä 4/06. Unohdin postaukseen kirjoittaa, vaikka yleensä sen teen, pitänee muokata. Mä en ollenkaan käännä reunaa, ei se mun mielestä purkaannu.

Emilia; nuo nauhat on musta kivat. Tilaaminen oli helppoa,onnistuu ruotsiksi tai englanniksi, mutta ei ne kauhean halvat olleet, en nyt muista kyllä tarkkaan, mutta sieltä linkistä löytyy hinnat.

-miu-; niin minäkin odottelen!!

Eliisa; niinpä, nam. :D

-iinu-; juhlamekkojen kaavoja oikeastaan kaipailenkin, kun keväällä ja kesällä on niin monet juhlat, joihin neidit saa tällätä. :D Tilasin sulta tänään pallopopliineita juuri noita mekkoja ajatellen. :)

Maria; juu, suosittelen kyllä noita, on oikein hyvät ja toimituskin oli nopsa. Mulla oli kanssa vaikeuksia lähinnä tekstin kanssa, kun emmin muutaman vaihtoehdon välillä, mutta tuohon olen nyt onneksi kuitenkin tyytyväinen.

Heidi; mukava kun löysit tänne! :) Tuolta ainakin löytyy ohjeet, tosin ruotsiksi, mutta kuvinakin.
http://svenska.yle.fi/matochfritid/hobbyartikel.php?id=2567

Helinä kirjoitti...

Tosi suloinen asukokonaisuus! Ihanat kankaat, kivan mallinen hame ja kauniita yksityiskohtia tunikassa.

No nyt mulle selvisi mistä te kaikki tilailette niitä kivoja merkkejänne :). Itse tilasin talvella ainoasta suomalaisesta minkä löysin eikä vaihtoehdot olleet mielestäni mitenkään kummoisia. Pitääkin kiiruusti ommella niitä joka puolelle jotta pääsisin tilailemaan uusia ;).

Kristiina kirjoitti...

Tää tarttuu, nimittäin pilkkukuume, ostin eilen vaaleenpunasta pikkuruutua ja hiplasin pilkkukangastakin.