maanantai 13. huhtikuuta 2009

Mansikoita pikkusiskolleKun kangaspaketti täältä saapui, esikoinen päätti heti,
että sinisestä mansikkatrikoosta tulee tunika hänelle ja valkoisesta pikkusiskolle.

Tähän pikkusiskon tunikaan leikkasin kappaleet jo aikaa sitten, mutta nyt sain sen tehtyä valmiiksi. Kaava on joku vanha tunikamalli, johon en ole kirjoittanut, mistä olen sen piirtänyt. Kangas on Stenzon.

Mansikka-aikaa odotellessa!


***


EDIT:
Sain -miu-:lta jokin aika sitten tämän tunnustuksen, enkä ole edes muistanut siitä kiittää. Noloa.Kiitos -miu-, olen hyvin otettu!

9 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Vähänkö alkoi tehdä mieli mansikoita...marenkia,kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita,nam!

Forêt noire kirjoitti...

Ai miten ihana paita! Noita hihan ja kauluksen resoreita en olekaan aloittelijana ennen tehnyt. Onko ne vaikeita tehdä? Minulla on uutuudenkarhea saumuri, joten sillä nuokin varmaan onnistuisi?

~Maria~ kirjoitti...

Niinu; kuulostaa ihanalta! Kotimaisia mansikoita kyllä taidetaan saada vielä hetki odottaa..

Foret noire; kiitos! Nuo resorikäänteet on tehty peitetikkikoneen nauhanohjaimen avulla. Joissain saumureissa on myös peitetikkikone "samassa", mutta tuo nauhanohjain, johon trikoosuikaletta syötetään, on lisälaitteita ainakin tuohon ihan peitetikkikoneeseen. Tavallisella ompelukoneella ja kaksoisneulalla saa nuo myös tikattua, mutta ainakaan minun taidoilla jälki ei ole kamalan siistiä. Leveämmän resorin kiinnittäminen sen sijaan onnistuu saumurilla hienosti! Iloa kokeiluihin!

Kati kirjoitti...

Herkullinen tunika!

Seija kirjoitti...

Ihanan kesäinen tunika. :) Tuo kangas on upea!

Riikka kirjoitti...

Aivan ihana kangas, tekis mieli tilata. Onko helppoa tilata tuolta?

~Maria~ kirjoitti...

Kati; kiitos ja tosiaan nuo mansikat on niin oikean ja mehevän näköisiä!

Seija; kiitos. :)

Riikka; ei ole vaiketa tilata, mutta palvelu tuolla ei ole kaikista sujuvinta... Postimaksut ilmoitetaan tilauksen jälkeen ja ne maksetaan erikseen. Kannattaa ennen tilaamista myös kysyä postimaksut, ne kun ovat joskus aika suuret. Mutta valikoima tuolla on aivan ylivertainen, joten pienistä vastoinkäymisistä huolimatta olen sieltä tilaillut ja vastakin meinaan.:)

Riikka kirjoitti...

Kysyn vielä, kun tein tuonne tilauksen ja nyt ne pyytävät maksamaan ne postikulut. Mihin ne maksan? Kun se tilaus on helppo maksaa visalla, mutta kuinkas nyt kun ei tule automaattista maksupainiketta?!

anpali kirjoitti...

Makoisia mansikoita odotellessa... Minä en löytänyt mainintaa, että mille kankaanpituudella hinta ilmoitetaan. (0,5 m:llekö?)