tiistai 24. kesäkuuta 2008

PikkuvaippojaOmpelin muutaman pikkuisen sisävaipan lisää.

Molemmissa vaipoissa ulkopuoli on Marimekon trikoota. Keltaraidallisessa vaipassa sisäpuoli on Myllymuksujen bambujoustofroteeta ja sinipallossa Myllymuksujen limeä fleeceä. Molemmissa kiinteinä imuina on kierrätysjoustofroteeta vanhasta lakanasta ja Myllymuksujen hamppucollegea.

Vasta tarroja ommellessa huomasin, että keltaraidallinen kangas oli luiskahtanut leikkuuvaiheessa vinoon ja toisen puolen raidat vinksottavat harmillisesti. Mutta eiköhän tuo käytössä mene.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Saumuri on näköjään jo terässä! Ihania vaippuleita!!! Hei, mä kaipaisin vinkkiä miten oot tehny noita kiinteitä imuja. Mä en oo koskaan niitä tehny ja kiinnostais kokeilla. Ja noitten sun villisten innoittamina kipaisin ostamassa limeä ja ruskeaa hahtuvaa...

Maria kirjoitti...

Tiina;

mullekin noi oli ekat vaipat kiinteillä imuilla. Ompelin imupaketin siksakilla kiinni sisäkankaaseen ja sitten vaan sisä- ja ulkokangas yhteen. Ja saumuri on kätsy ja mies, joka viritti terät! ;)

Intoa hahtuvaprojektiin! Mutta varo, se on koukuttavaa! ;)

Anna kirjoitti...

Hei, toi lakanafrotee on varmasti aivan ihanan pehmeää vaipan sisällä! :) Tosi hyvä idea! Itse olen kehitellyt tsi-vaippoihin imua vain vanhoista flanellipaidoista, mutta joustava kangas on varmasti paljon kivempi imuna. Toivottavasti imukykyäkin on, ainakin pikkuvaippoihin luulisi riittävän.