maanantai 16. kesäkuuta 2008

Vaaleaa olohuoneeseen
Meidän olohuoneen väritys on aika tumma ja jotain vaaleampaa sinne piti saada näin kesällä. Homma hoitui helposti ihan valmiilla tekstiileillä tällä kertaa.

Beiget sohva- ja lattiatyynyjen päälliset ovat Casa Stockmann -mallistoa ja valkoiset sohvatyynyn päälliset sekä torkkupeitto Ikeasta.

Valkoinen matto vähän himotti, mutta onneksi mustan koiran omaavana tulin järkiini!

Vähän aikaa sitten myös keittiön lamppu koki vaalenemisen, kun ostin siihen Ikeasta luonnonvalkoiset varjostimet punaisten tilalle. Onpa tosi kiva, että ihan Ikean varjostimet tuohon käyvät, edullisesti saa ilmettä vaihdettua.

5 kommenttia:

kati kirjoitti...

Tekstiileillä osaa kyllä kivasti muutettua tilan tunnelmaa. Tosi hyvin sopivat nuo Ikean valkoiset lampunvarjostimet!

Muutes, olikos teillä mäntylattiat? Miten ootte sen käsitelleet että olette saaneet sen tummaksi?

Tuo keittiön pöytähän taisi olla osmolla vahattu? Meillä kans olisi saatavissa pirtinpöytä, mutta ei noin suuri ja mietin tässä nyt sen hiomista just tuollaiseksi tummaksi. Oliko kova homma?

Maria kirjoitti...

Kati;
juu mäntylattiat meillä on ja hiomisen jälkeen ne käsiteltiin jollain pähkinäiseksi värjätyllä lakalla (muistaakseni??) kahdesti ja sitten päälle vielä venelakka, kun tuo mänty on materiaalina niin pehmeä. Mä voin tarkistaa noi käytetyt aineet mieheltäni ja laittelen sulle enmmän infoa vaikka "toisaalla".

Ja pöytä ja tuolit on tosiaan hiottu ja sitten vahattu Osmon pähkinällä, jonka päälle vielä laitettiin osmon TopOil. Ja hyvin on käytössä kestänyt vuoden, uusintakäsittelyä ei olla kertaakaan vielä tehty.. Homma oli aika kova, kun nuo oli käsitelty venelakalla, niin sen pois saamisessa sai käyttää voimaa ja aikaa. NAuhahiomakone oli tosi hyvä, mutta ei sillälään kulmiin päässyt. Mutta lopputulokseen ollaan niin tyytyvväisiä, että homma kyllä kannatti!

Riikka kirjoitti...

Mukavalle näyttää täälläkin! :)
Tulin heti vastavierailulle, kiva tosiaan, kun saa uusia ihania blogeja luettavaksi! :)
Oikein ihanaa juhannuksen odotusta!

Terkuin, Riikka.

Tiina kirjoitti...

Mistä sä nuo taulut olet hommannu? Tykkään!

Maria kirjoitti...

Tiina; kiitos. :) Nuo on vuoden 2005 Pori Jazz -julisteita ja kehystetty Ikealaisiin.