torstai 17. huhtikuuta 2008

Ruskea kukallinen kietaisumekkoEilen muistin käydä ostamassa kangaskaupasta puuttuvan kanttinauhan, vai vinokaitalettako tuo on, ja tänään sain ommeltua tämän kietaisumekon valmiiksi. Tyttö nukkuu päikkäreitä, joten pelkkiä henkarikuvia tarjolla nyttenkin. Hirmuinen into on noiden mekkojen ompeluun, ehtiiköhän niitä kaikkia käyttää? Toivottavasti tulee lämmin kesä!

Marimekon Ystävämyynnistä lähti mukaan melkoinen kasa kankaita, joten monenlaista projektia suunnitteilla..

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Voih, mun ompelukuume vaan pahenee.. millonkahan sitä ehtis?!
Se on kesällä vaan ahkerasti vaatetta vaihdettava, että ehtii kaikki ihanuudet pitämään ;) näin mä oon päättäny ;D

Hanna kirjoitti...

Ihana tämäkin! Teitkö muuten siihen lierihattuun vuorta? Sain äsken ommeltua hatun (jippii, se olikin aika helppoa) ja nyt mietin että pitäisikö tehdä vielä vuori siihen niin sisäpuoli näyttäisi siistimmältä. Lierissä on vuori. Tosin eihän se sisäosa näy kuin minulle kun laitan hatun päähän...

Maria kirjoitti...

Hanna; en tehnyt vuorta. Ohjeissa kerrottiin laittamaan saumojen päälle vinokaitaleet, mutta en niitäkään laittanut muualle kun päänympärykseen eli lierin ja kuvun yhteyskohtaan siis. Ja tuossakin mallissa lieri on kaksinkertainen, muuten ei. Kyllä se epäsiisteys tietty vähän häiritsee, mutta... Jospa tytöt nätisti pitäisivät hatut päässä. ;)