perjantai 11. huhtikuuta 2008

Mekkoja!

Kaksi mekkoa on valmiina! Ja oikein tyytyväinen ja innostunut olen.


Ensimmäisenä maatilakankaasta ommeltu kietaisumekko. Tämä on tosi kovasti neidin mieleen! Hauskalta se minunkin silmääni näyttää ja kanttien väriin olen myös tyytyväinen, myös ruskeaa sekä oranssia mallailin. Tämä on kokoa 98cm ja oikein passeli muuten kokoa 92 cm käyttävälle mallille.Sitten liivimekko, joka on myös kokoa 98cm ja taasen tosi reilu! Pienempi koko olisin ollut passelimpi. Tämä mekko on vielä lyhennetty versio, pienten sekoilujen seurauksena.. Mutta mieleinen lopputuloksena tämäkin. Ja menee varmaan tunikana sitten myöhemmin.

Tässä mekko pääsi heti testikäyttöön kiipeilyhommissa. Alla muhkea päiväunivaippa.Hirmuinen into näiden ompeluun iski!! Kahden mekon palat leikattuna odottavat ompelua, kuten myös hellehattu ja samettihousut.

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

WAU!!! Minulla edelleen innostus, mutten mitään ole sen eteen saanut tehtyä!

Maria kirjoitti...

Kiitos Hanna! :) Noi on oikeesti tosi yksinkertaisia tehdä, laittelen enemmän infoa "toisaalla". ;)

kati kirjoitti...

IHANAT! WAU!
Innostuksen iskit kyllä minuunkin! Luulisin, että äitini kun on hamstraaja, niin jotain ihania retrokankaita löytyisi meidänkin neidin tanttuseen ;)

Mira kirjoitti...

Vautsi vau! Ihania vaatteita! Heti soitin äidille, että missä se säilyttää vanhoja lakanoitaan! :D Sanoikin, että kasa mekkokangasta löytyy! ;)

Kiana kirjoitti...

Aivan ihania mekkoja, poikien äitinä varsinkin niin on kaipuu mekkojen perään :)

M.KATE kirjoitti...

so BEAUTIFUL..did you make this?

Maria kirjoitti...

Kiitokset kaikille. :) Etsikäähän ihania kankaita ja innostukaa!

m.kate: Thank you! Yes i did. :) Those used to be sheets.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, löysin uuden retroilublogin :-) Ihania ompeluksia. Pidän tosi paljon tuosta maatilakankaasta. Siinä on jotain tuttua, ilmeisesti minullakin on ollut tuosta kankaasta tehty lakana :-)