tiistai 8. kesäkuuta 2010

Sydän


Tämä idea on ollut mielessä kauan ja nyt sain sen toteutettua.

Isosiskolle velourtunika muokatulla Hannah-kaavalla koossa 110/116 cm.Velour on muistaakseni Kangastukusta (toinen melkein saman värinen on Riemulista, niin saatan sekoittaa), aplikoitu sydän Eurokankaan velouria ja sydänmerkki Farbenmixin nauhaa.

Aplikoidessa käytän kaksipuoleista liimaharsoa ja irtirevittävää tukikangasta. Noilla avuilla on helppo tehdä ja jälkeen voi olla tyytyväinen.Pikkusiskolle ompelin caprit, mutta saattavat olla enemmän high water-mallia, kokeiltu ei olla vielä.

Vaaleanpunainen joustofrotee on Eurokankaasta ja raidallinen resori Hilcoa Michas Stoffeckesta.

6 kommenttia:

eve kirjoitti...

Kivoja ompelujuttuja blogissasi. Tykkäsin kovasti sun aikaisemman postauksen Ottobren kesähatusta, täytyy nyt mennä itsekin ottaamaan kaavasta selvää :)

PaaPii kirjoitti...

Ihanan simppeli ♥

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania juttuja olet taas tehnyt! Tuollaista sydäntunikamekkoa olen itsekin suunnitellut, mutten saanut aikaiseksi. Ihanan yksinkertaisen kaunis!

Niina kirjoitti...

ihania kankaita. eurokankaassa kävin kattelemassa muinoin ja silloin ei ollut mitään ihanaa... täytyy poiketa uudelleen.

ihania ompeluksia

Anonyymi kirjoitti...

VOI EI!! Löysin juuri blogisi ja teet niin ällöttävän IHANIA käsitöitä! :))) Voi kun osaisin edes puolet noin hyvin! Mahtavia juttuja!!! Osaat niin täydellisesti tuon kankaiden sommittelun ja yhteensopivat värit jne. WAU! Ei voi muuta sanoa! :D

Pitää lukea lisää!

t. räpeltäjä

Malla kirjoitti...

Moikka!
Käväisin vaihteeksi katselemassa ja ihailemassa, onpa ihania vaatteita! Koskas lanseeraat aikuisten malliston?