sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Pikkuinen trikoo-Hannah


Farbenmixin Hannah-tunikan koot alkavat 86 cm:stä. En osaa oikein kaavoja pienentää, mutta jätin saumavarat pois ja kaventelin joistain kohdin, tarkoituksena siis saada tunika kuopukselle, joka käyttää vielä nipin napin 74 cm:n vaatteita. Neitonen on nyt nukkumassa, enkä testaamaan päässyt, mutta meneehän tämä ainakin jonkin ajan kuluttua.
Niin nopeasti nuo pienet kasvavat.
Kankaina tässä on Bizzkidsin trikoota ja Eurokankaan Nicky-velouria.
Kukkanappi on nappikauppa Polinkasta.
Ja, ta-daa, uusi peitetikkikoneeni pääsi tämän tunikan myötä eka kertaa oikeisiin hommiin! Ihana vehje se on, mutta kyllä meidän pitää vielä paremmin toisiimme tutustua, niin yhteiselomme on sujuvampaa.
Ei vaan uudesta koneesta johtuen, mutta tämä oli yksi niistä projekteista, joissa kaikki menee vaikeimman kautta. Trikoo- ja velourvaatteet eivät ole niitä helpoimpia ommeltavia, mutta kuitenkin ne ovat arkikäytössä lapsilla mukavimmat ja helpoimmat. Niin paljon olen purkanut ja ommellut uudelleen, etten uskoisi, ellei ratkoja omassa kädessäni olisi ollut. Joskus vaan kaikki menee pieleen, mutta loppujen lopuksi valmista tuli.Huh.

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Pehmoisen näköinen tunika! Farbenmixillä tuntuu olevan useampikin hyvä kaava, täytynee jossain välissä laittaa tilaukseen.

Maria kirjoitti...

Kaunis tunika :) Trikoo tms. on kieltämättä kaikkein kätevintä arkivaatteissa. Siksi olenkin ihan hirveän kateellinen tuosta peitetikkikoneesta ;) Oman koneeni tilaus odottelee vielä rahoituksen järjestymistä (ts. uuden työpaikan varmistumista)

Noin pienten muutosten (74-86) tekeminen on vielä aika helppoa, eihän lapsilla ole paljon leveyseroa tuossa iässä. Riittää kun tekee hihoista sopivan pituiset ja vähän helman pituutta katselee. Tosin tuossa mallissa helman pituudellakaan ei ole niin väliä. Varmaan tunika on ihan sopiva!

~Maria~ kirjoitti...

Kiitokset kaimat! :D

-maria-; juu, siellä on tosiaan vaikka mitä ihania kaavoja, mutta toisaalta mulla on aika paljon Ottobreissakin "haluan tehdä-listalla", joten olen yrittänyt hillitä....

Maria; olisinpa kysynyt sinulta ennen tuon tekoa. Muutoin tuli sopivan kokoinen, mekkomallia, mutta hihat on liian pitkät... Mutta menee sitten jonkun ajan kuluttua, kun tuossahan ne saavatkin olla pidemmät kumppareiden ansiosta. Mä pidän sulle peukkuja, että saat uuden työpaikan ja peitetikkikoneen! :D

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛