keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Karamellin värinen



Hollannin paketin kankaista syntyi tämäkin makean karkin värinen pitkähihainen t-paita.

Hieman alkoi ulkona jo hämärtämään, tai oikeastaan sinertämään, kun kuvat otin, joten ihan oikeat värit eivät kuvissa ole.





Raidat ja pallot on niin ihania! Mutta enpä malttanut jättää niihin, vaan piti vielä ruusuke sydännapilla laittaa. Suloinen tuli ja ihanan pehmeä!





Raitatrikoo on Bizzkidsin ja pallotrikoo Stenzon.
Kaava on Ottobren (4/08) Viserrys.





Olen aivan rakastunut tuohon peitetikkikoneeseen!
Miten ihanat kanttaukset saa trikoostakin, nam!


***


Ensi viikoksi suuntaamme Lappiin keväthangille. Mutta sen jälkeen saattaa ompeluaikaakin olla hieman enemmän, nimittäin mieheni aloitti tänään reilun viiden viikon isäkuukauden!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Nyt sait minut kiinnostumaan tuosta rakkaasta koneestasi! Ottaisitko minun mielikseni siitä kuvan, kun en ole moista ihmettä ennen nähnyt. Todellakin ihanan näköistä kanttausta saat aikaiseksi. *vihertyy kateudesta*

~Maria~ kirjoitti...

Anniina; tässä on linkki koneen esittelyyn
http://www.sewingmachinesdirect.co.uk/Janome1000_info.htm
Voisin kyllä tämän uuden perheenjäsenen jossain vaiheessa kuvatakin. ;) Kanttaaminen on tosiaan aivan eri hommaa tuolla vehkeellä. :)

-iinu-; niin on ja ilman "sinivaloa" vielä raikkaammat! ;D

Astrid kirjoitti...

Hi Maria - thank you so much for your comment in my blog. I just had to fly on by here, and I'm so glad I did! You make gorgeous things - love your style and fabric choices - and you're absolutely right, it's always wonderful to see the Ottobre patterns used by someone else - so inspirational! Thanks again! :)

Maria kirjoitti...

Ihana söpönen paita :) Voi kun saisin minäkin lisää ompeluaikaa! Ehkä sitten kesällä... Nauti sinä nyt täysin siemauksin!

Juju kirjoitti...

Ihana tuo ruusuke sydännapilla!

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Wau! Loistava kone ja ihanainen paita ♥

Hanna kirjoitti...

Ihania ompeluksia! Onko tuo pilkullinen trikookankaasta ja onko se myös Hollannista?

Hanna kirjoitti...

Juu näköjäänkin onkin Stenzon trikoota. Vielä kun löytäisin sen tuolta valikoimasta kun en ole aikoihin käynyt siellä.

~Maria~ kirjoitti...

Astrid; thank you so much! I`m glad you visited here. :)

Maria; niinpä, rauhassa ajan kanssa ompelu on niin luksusta! Sitä odotellessa....

Juju; kiitos. Nuo on mukavan helppoja söpöstyksiä. On ollut ajatus tehdä samalla tekniikalla rintakoruja, mutta ajatuksen tasolle on vielä jäänyt...

PrinsessaPieni; kiitos. :D

Hanna; juu Stenzon tämän kevään/kesän kokoelmasta. Löytyy kategorian Stenzo 2009 alta, aika viimeisiltä sivuilta muistaakseni. Ja on tosiaan ihanaa kangasta, kaunista ja pehmeää. :)

Hiipu kirjoitti...

Voih ja aih! Olisipa enemmän aikaa ommella ja tuollainen kone. Minä kun olen aina vähän pelännyt noiden trikoovaatteiden ompelemista, kun mun konsteilla ne saumat meinaa venyä ja tassia vikka mihin suuntaan, pah.

Tosi nätti paita, varmasti mukava päällä ja tytölle mieleinen!

~Maria~ kirjoitti...

Hiipu; kiitos. :) Kyllä tuo kone tosiaan helpottaa trikoovaatteiden ompelua, vaikka kyllähän niitä normikoneen joustavallakin saa tehtyä. Mutta tuolla toki saa helpommin siistiä jälkeä.