sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Pikku Bo Boo -tunikamekko


Esikoinen tykkää kovasti autoista ja melkein heti puhumaan opittuaan osasi nimetä betoniautot, lava-autot, pakettiautot, linja-autot, rekka-autot ja muut.Marimekolla käydessäni sain heti vision, kun tämä kangas siinä hyllyllä oli.
Tässä siis meidän autoneidin uusi tunikamekko!Odotan jo hänen ilmettään aamulla, kun tämän näkee.
Äidin ompelemat on vielä niin mieleisiä.Minulla on tätä samaa kangasta isokuvioisena iso pala, mutta sijoituspaikkaa se ei ole vielä löytänyt.


***

Kurjuus tätä kuvaamista. Nämäkin kuvat on ihan harmaita, vaikka kangas on aivan puhtaan valkea. Pimeillä ilmoilla kuvaaminen on hankalaa, enkä osaa vieläkään käyttää tuota kameraa, vaikka nyt olen jo ohjekirjaakin lukenut! Olen miettinyt peruskurssille menoa.

7 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Aivan ihana tunika. Aiheestaan huolimatta juuri sopivan tyttömäinen :)

Kuvaaminen on pimeällä tosi hankalaa, on sitten hyvä kamera tai varsinkin jos kamera on huono. Minä sain joululahjaksi oivan avun kuvaamispuuhiin: kirkasvalolampun :) Tietysti se oli tarkoitettu kaamosmasennuksen hoitoon, mutta soveltuu hyvin myös kuvaamisavuksi, koska valo on väriltään niin vaaleaa.

Tirlitta kirjoitti...

Todella kaunis tunika. Millä ohjeella teet tunikat? Jos saa udella.

Seija kirjoitti...

Ihana tunika. Meillä esikoisen vesipullot oli myös tällä kuviolla, kun neiti myös rakastaa autoja!

Maria kirjoitti...

Maria; tuo lamppuhan on sitten monikäyttöinen apuväline! :D

Tirlitta; lyhyemmät tunikat olen tehnyt liivimekon (E. Gyntherin Ompele lapselle -kirjasta) kaavalla, jota olen muokannut niin, ettei olilla ole nappeja, vaan olkaimet on lyhennetty ja kiinni ommeltu ja taakse sitten pieni halkio ja nauhakiinnitys. Pidemmät, tunikamekot, kuten tämä Pikku Bo Boo, on Betty -liivimekon (Ottobre 6/07)vuorin kaavalla ommeltu ja vetskarin sijaan samainen halkio ja nauhakiinnitys ja olenkohan joihinkin laittanut napin/ napit nauhojen sijaan. Mutta siis noista malleista olen saanut pohjaa omiin muokkailuihin. Sekavasti selitetty, mutat toivotatavsti jotain selkoa sait. :)

Seija; taitaa olla nämä neidit sellaisia vauhtimimmejä! :D

kataliina kirjoitti...

Ihanaa huomata että on muitakin jotka eivät pidä autoja vain poikia varten keksittyinä (eivätkä ehkä vaaleanpunaista tyttöjen värinä) Mahtava tunika!

vupii kirjoitti...

Ihana tunika :) !

Helinä kirjoitti...

Tulin vastavierailulle blogiisi - kiva kun löysit omani niin löysin sitä kautta myös sinut :) ! Ihanan tunikan olet ommellut!! Tykkään tosi paljon tuollaisista simppeleistä malleista ja kangaskin on mainio :).