tiistai 20. tammikuuta 2009

Maatuskatunika


Voi miten karamellisen makeat värit tässä tunikassa!Vihreä vakosametti on Eurokankaasta ja vaaleanpunainen japanilainen maatuskakangas Pomadour`s Craft Cafesta.Taskun kanssa oli taistelua, eikä tästä toisestakaan yrityksestä täydellistä tullut.
Mutta josko harjoitus auttaisi tässäkin!

10 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Oi sulla on tuota Ihanaa maatuskakangasta =) ! Juurikin olen suunnitellut rohkaisevani mieleni ja kokeilevani ensimmistä etsy-tilaustani, tuota samaista maatuskakangasta muiden muassa. Oikein kiva tunika! Siisti tuo tasku mielestäni jo nytkin on mutta tiedän että omaa jälkeä tulee tarkisteltua lähes suurennuslasilla. Ja toki harjoitus ja maltti auttaa tässäkin lajissa :).

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos tästä ihanasta tunikasta :) Täällä onnellinen omistaja ja äiti ihailevat tunikaa! Ei meillä sitten nukuttu yhtään, nyt odotellaan uusia vieraita! Olipas mukava nähdä:) Laita nallet sitten blogiin, kun saat valmiiksi!

Terveisin Piia ja Kukka

Maria kirjoitti...

Helinä; tuolla Etsyssä on niin ihania kankaita! :b Ja totta, omiin tekeleisiin suhtautuu melko kriittisesti, mutta sitten on mahdollisuus aina parempaan. ;)

Piia; olen tosi iloinen, että tunika on mieleinen. Ja että värit osuivat ihan nappiin!! :D Nalleprojekti jo syyhyttää, mutta muutama ompelus, eli taitaa olla seitsemän kappaletta kesken...., pitäisi ensin saattaa loppuun..

Iinu kirjoitti...

Kaunis tunika!
Nuo kaarevat taskut on joskus vähän kinkkisiä, itse "taistelin " samanlaisen kanssa eilen. Ja kun tarkkaan ryhtyy katsomaan, niin vaikka kuinka on mittaillut, niin tasku näyttää aina olevan jotenkin vinossa! (En tarkoita sinun ompelemaasi, vaan omiani...hih!)

Se kangas josta kysyit, on erään ystävän kautta hankittua...hän on ostanut sitä suoraan Stenzolta.

Maria kirjoitti...

Iinu; minäkin vasta tuon kakkosyrityksen jälkeen tajusin, että ehkä kääntöaukko (tein tuon siis kaksinkertaisena) kannattaisi jättää suoralle sivulle kaarevan alareunan sijaan...!!

Kankaan löysinkin, se olikin Hilcon. :) Kiitos ihanasta kangasideasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania oot taas ommellu! :)

-PIia

Iinu kirjoitti...

Joo...ilmeisesti se babycord tosiaan on Hilcoa. Hyvää salapoliisin työtä, kiitos:o)
Korjasin tiedon aiempaan postaukseeni myös!

Ja totta muuten tuo: kannattaa jättää taskun kääntöaukko suoralle sivulle...pääsee paljon helpommalla;o)

Sanna kirjoitti...

Näitä ihania lastenvaatteita katsellessa toivoisi että esikoinen olisi vielä pieni tyttö, jonka voisi kietoa vaaleanpunaiseen. KAuniita vaatteita kerta kaikkiaan.

Maria kirjoitti...

Sanna; mukava kun kävit, tulen vastavierailulle blogiisi!

Ja hurjaa kyllä, miten nopeasti nuo lapset kasvavat, kohta minäkin varmaan huomaan olevani teinien äiti..!!

elli kirjoitti...

Voi onpa suloinen tunika! Hurmaavaa kangasta, maatuskat ovat niin ihania :)

Mukavaa kun vierailit blogissani, täytyy tulla tännekin useammin!