lauantai 1. joulukuuta 2012

Dreamland

JNY:n ihanasta sydäninterlockista ja jerseystä syntyi Isosiskolle mekko joulunaikaan Ottobren (4/2011) Dreamland -kaavalla koossa 134 cm. Helmaan lisäsin n. 15 cm korkean rimpsun.

Tässä mekossa käytin ensimmäistä kertaa (!) framilonia, tai oikeastaan Eurokankaasta ostettua vastaavaa joustonauhaa, rypyttämiseen. Kädentiet ja helma onnistui hyvin, mutta kaula-aukossa nauhaa olisi varmaan pitänyt venyttää enemmän, sillä kanttausten jälkeen rypytystä ei juurikaan näy.


Tähän Dreamland -kaavaan tykästyin ja Pikkusiskolle onkin samalla kaavalla leikattuna jo kaksi tunikaa tai mekkoa.Onpas ihanaa, kun on lunta! 

Kuvaaminenkin on niin paljon kivempaa valoisassa ja valkeassa!Vauvoja on tosiaan syntynyt viimeaikoina monta ystäväpiirissäni. 

Nämä myssyt ompelin lokakuussa syntyneelle pikkuprinsessalle Ottobren (1/2005) kaavalla JNY:n pilvi-interlockista ja Michasin salaisessa paketissa tulleesta sydäninterlockista.

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ihana sydänmekko!

~Maria~ kirjoitti...

Kiitos Niina, itsekin tykkään kovasti ja neiti myös. :)

Ompsinpompsin kirjoitti...

Onpas kivannäköinen tunikamekkonen, saletisti minunkin eskarilaiseni tykkäisi! (ompa myös pyydellyt tuollaista tunikaa missä olisi rimpsuhelma ;-) )

Ompsinpompsin kirjoitti...

Ai niin, minäkään en ole framilonin / joustonauhan kaveri lainkaan, meinaa aina lipsua siitä reunasta...ärsyttävää ommeltavaa.

~Maria~ kirjoitti...

Ompsinpompsin; kiitos! Rimpsuhelmat on meilläkin pop, molempen tyttlöjen mielestä. :)Mä taas vähän ihastuin tuohon joustonauhaan..