sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Tyttöjen pikkuserkulle

Melkein 2-vuotias neiti sai Marimekon mustasta pallokankaasta ommellun tunikan ja Jofotexin norsukankaisen pipon.

Tunikan kaava on tuttu Hannah, nyt vaan hihansuut ilman kumppareita. Pipokaava on KokaLALin.
5 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Onpas kivat kankaat! Ja hyvä idea tuo hannah ilman hihansuukumppareita, kiitos siitä!

-pm- kirjoitti...

Toimiiko hyvin tuo hannah ilman noita hihansuukumppareita?
Eikös sulla olekin käytössä peitetikkikone? Minkä merkkinen ja mitä olet tykännyt? Täällä haaveillaan itsellekin kyseistä vempelettä, saa nähdä jos se joulupukki vaikka sen toisi! ;)

~Maria~ kirjoitti...

Tanja; oleppa hyvä. :)

-pm-; kyllä se mun mielestä ihan mukavalta näytti.

On mulla peitetikkikone, Janomen "se mikä kaikilla on" ;) eli CoverPro 1000DX. Kyllä mä oon siihen tyytyväinen ollut ja olen käyttänyt sitä tosi paljon. Joskus sen kanssa ei meinaa millään tulla toimeen, tosinaan kaikki menee putkeen. Mutta itse opettelemalla se usein niin onkin.

Mun taviskone on Bernina ja siihen verrattuna tuo on heppoisen tuntuinen. Varmaan joku toinen voisi olla jämäkämpi, mutta maksaisikin paljon enemmän.

Nyt jos ostaisin, niin ostaisin ehdottomasti Suomesta, varsinkin kun taitaa saada samaan hintaankin kun tuolta Englannista mistä omani tilasin. Kotimaassa on mahdollisuus saada käyttökoulutus (ja siten saada enemmän ja helpommin koneesta irti) ja jos takuun piikkiin jotain menee, niin ei tarvitse maksaa itse rahteja Englantiin, kuten tuossa tarvitsisi. *koputtaa puuta, ettei ole tarvinnut* Ehkä mä miettisin, tai ainakin kokeilisin, myös kalliimpaa konetta, jos olisin varma, että käytän sitä paljon. Mutta kyllä tuokin useimmiten passeli peli on.

Toivottavasti joulupukin mielestä olet ollut tarpeeksi kiltti. ;)

NorppaStiina kirjoitti...

Kivoja! Mulla olis blogissani sulle jotain. :)

~Maria~ kirjoitti...

NorppaStiina; käyn kurkkaamassa. :)