torstai 5. marraskuuta 2009

OonaTämä Farbenmixin Oona-kaava on odottanut kauan. Nyt sen muistin ja tarkoituksena oli tehdä housut Iinulta tilatusta ohuesta finecordista. Mutta enkös sitten ollutkin tilannut kangasta vaan 50cm, joten housut jäivät haaveeksi, mutta mekko tai tunika siitä tuli.

Ihana perusliivarikaava kyllä!

Mutta toteutus on kyllä melkoinen muokkaus alkuperäisestä.
Helmaa on lyhennetty kankaan vähyyden vuoksi. Sitten piti tulla helmaröyhelö pidentämään, mutta kämmäilin sen kanssa niin paljon, ettei ollut enää röyhelöä laittaa. Eikä siis kangastakaan uuteen.. Mutta suloinen tunikamalli farkkujen tai leggareiden kanssa pidettäväksi siitä kuitenkin tuli!

Finecord on Stenzon, pilkkupopliini Michael Millerin ja rengasnepparit on Kangastukun varastomyymälästä.

11 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Todella kaunis ja ihanat värit. :)Itsellänikin odottaa liivihameen palat jo valmiiksi leikattuna tuolla pöydällä, josko jossain vaiheessa surauttaisi kokoon. Nämä on vaan ihania!

od Andulky kirjoitti...

Very nice!

Maria kirjoitti...

Tosi kiva perusliivari. Ruskeaan on niin mukava yhdistää melkein mitä väriä tahansa. Minunkin piti ostaa tuota samaista ruskeaa finecordia, mutta viivyttelin niin kauan, että se ehti loppua, nopeat syövät hitaat ;D

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana! Tuollaisille perusvaatteille löytyy aina käyttöä ja noihin väreihin on helppo yhdistellä muita. :)

Eliisa kirjoitti...

Kaunis! Ja niin ihanan siistiä ja huolellista tuo sinun ompelujälkesi!! Mulla on samaa samettia, odottaaa vaan tuolla laatikossa... aika taitaa mennä tähän surffailuun. Noh, nyt on yövuorot edessä, syytellään vaikka sitä :)

Ansku kirjoitti...

Tosi kaunis! Ihanaa tuo pallopopliini, sopii niin kivasti muuten tummaan tunikaan.

Heidi kirjoitti...

Suloinen.

Susanna kirjoitti...

Tosi nätti mekko!

Lottaspace kirjoitti...

Oi kun ihanaa! Minäkin haluan tytön.. rakastan liivihameita!

~Maria~ kirjoitti...

Kiitokset teille mukavista kommenteistanne! Liivarit on kyllä ihania ja tätä kaavaa suosittelen lämpimästi, seuraava valmistui jo. ;)

Emilia kirjoitti...

Kaunis yksinkertainen malli!

Osaatkos muuten kertoa nuista JNY kankaiden värinpitävyyksistä? Joko teillä on pilviä paljon pesty?

Mietin ja jahkailen trikoiden tilaamista samoin kuin saumurin hankintaa.. Osaatko muuten ammattilaisena suositella jotain tiettyä (edullista) mallia tai haukkua jotain mitä ei kannata harkitakaan? ;)