keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Pinnejä, Viirinauhoja ja Unirättikin

Joskus aikoja sitten näin tämän pinni-idean Lina-Lun blogissa
ja siitä lähtien on pitänyt näitä tehdä.


Eilen niitä sitten vihdoin tein!
Aikamoista näpertämistä kuumaliimapistoolin kanssa, mutta hauskoja niistä tulee!
Kaikki nauhat ovat Farbenmixilta.Pienelle neidille tuliaisiksi valmistui viirinauha vaaleanpunaisen ja vaaleanvihreän sävyissä.


Samanlainen nauha vaaleanpunaisista kankaista on aiemmin valmistunut omien neitien nukkumahuoneeseen.Ystävän pyynnöstä tein unirätin pienelle pojalle vaaleansinisestä ja ruskeasta velourista ja harjoittelin taas aplikointia. Nauhat on Farbenmixilta, Ottobrelta sekä Tildaa.
12 kommenttia:

Lottaspace kirjoitti...

aivan ihanaa viirinauha! vihreä ja vaaleanpunaista sopivat niin hyvin yhteen!

Eliisa kirjoitti...

Kiitos Maria vierailustasi. Tulin heti katsomaan, mitä ihanuuksia olet tehnyt. Kiitos erityisesti noista nauha-ideoista. Pinnit upeita, ja nuo Unirätit ne vasta onkin. Mulle on myös kertynyt nauhoja vaikka kuinka - ja juu, aina lankean ostamaan lisää :)-ja voisinkin jotain kehitellä.

Viiri myös ihan huippu. Mun on pitänyt jo pidemmän aikaa aplikoida, mutta en ole saanut aikaiseksi...

NorppaStiina kirjoitti...

Tuo viirinauhahan on aivan mahtava koriste lastenhuoneeseen! Harmi, ettei meillä tarvita pinnejä vielä pitkiin aikoihin. Nuo pinnit ovat niin ihania! Ehkä vois tehdä varastoon? =)
Kiitokset luovasta ja innoittavasta blogistasi! Ja kiitos vielä näin jälkikäteen kaikista vastauksistasi kysymyksiini. Itselleni ei ollut tullut mieleen käyttää trikoota pääntiessä ja hihansuissa (mm.syksy setissä). Täytyykin pistää korvan taakse.

Hanna kirjoitti...

Ihania nuo pinnit, vosin ottaa itselleni tuommoisia :) Merkkirätit on aina yhtä söpöjä. Minunkin pitäis tehdä muutamia varastoon kun kohta alkaa tuttaville syntyä ihania pieniä ihmisiä!

Ansku kirjoitti...

Hienoja pinnejä! Eipä tosin meilläkään ihan vielä tarvita :) Ihania nuo viirit myös!

Esmeralda kirjoitti...

Ihania pinnejä!! :) Meillä on kaksi pinnien suurkuluttajaa, ts. joka reissulla katoaa vähintään yksi pinni, joten olisipa aika järkevä idea tehtailla kauniita pinnejä. :) Nauhojakin löytyisi!

Unirätti on tosi söpö. Noita voisi tehdä jemmaan vauvalahjoiksi odottamaan. Kummitytölle ainakin ajattelin yhden tekaista! :)

Maija kirjoitti...

Hienot pinnit! Ja viirinauha myös ihana, minäkin sain jopa sellaisen aikaan meidän pirpanoiden synttäreille. Tuo hyvän fiiliksen!

iikkis kirjoitti...

Ihanat värit tuossa viirinauhassa. Täytyykin painaa mieleen tämä(kin) idea!

~Maria~ kirjoitti...

Kiitokset mukavista kommenteistanne, ne piristävät aina. :)

Hanna kirjoitti...

Luin tuolta toisaalta, että olit juuri tilannut ja saanut JNYdesignin kankaita! Montako metriä tilasit ja paljonko maksoi postikulut :)

~Maria~ kirjoitti...

Hanna; tilasin 8,6 metriä (ystävän kanssa yhdressä) ja postikulut oli ehkä 320 kr. Mutta nyt postikulut on Suomeen 150kr kangasmäärästä riippumatta, eli liian aikaisin tilasin.... ;)

tutteli kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Käyn täällä tasaisin väliajoin kurkkimassa.. Tekemäsi unirätit ovat ihania, pyysinkin siskoani tekemään meille myös unirätit blogisi inspiroimana.