sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Paljon onnea vaanMeillä on vietetty viikonloppuna tyttöjen synttäreitä.
Isosisko täytti kolme vuotta ja pikkusisko vuoden.

Juhlamekot on ommeltu Stenzon viime kesän malliston kakkukankaasta (De Stoffenstunterilta) Smilan Empirchen -kaavalla, jonka tilasin e-bookina Farbenmixilta.
Pidensin helmoja mekkopituuteen.

Kaavaan en mitenkään ihmeemmin ihastunut,
saksaa taitamattomana sain pohtia joissain kohdin aika paljon.
Mutta lopputuloksiin olen oikein tyytyväinen.

Isosiskon lierihattu on Ottobren kaavalla tehty japanilaisesta kukkakankaasta ja Kona Cotton Solidsin vaaleanpunaisesta puuvillasta. Molemmat kankaat on Pink Chalk Fabricsilta.13 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Onnea, onnea sankareille!!! Ja taas niin kauniita mekkosia! Ja tuo kangaskin on kirjaimellisesti niin syötävän suloinen :)

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut! Ihanat juhla-asut! Meillä pikkusisko täytti kolme :-)

Ansku kirjoitti...

Ihania olet taas ommellut! Ja noi kankaat on tosi kauniita.

Maija kirjoitti...

Onnea, onnea kaikille. Hieno parivaljakko varmasti. Täälläkin pitää jo kohta alkaa miettiä synttäreitä.

Hiipu kirjoitti...

Onnea pikkuruisille tytöille! Ihanat mekot. Ihan jo odottelinkin tätä mekkopostausta, on nimittäin tuo synttärimekkojen ompelu ajankohtaista täälläkin...

SaraStellar kirjoitti...

Oi suloisuutta! Lisään sinut heti lukulistalleni :)

PrinsessaTrio kirjoitti...

Onnittelut molemmille juhlijoille! Ihanat mekot olet taas tehnyt...

Villisilli kirjoitti...

Onnea tyttösille; kauniit mekot :)

~Maria~ kirjoitti...

Neidit kiittävät onnitteluista ja äiti mekkokehuista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Taas ihania!!! Olet kyllä niin ahkera ja kekseliäs! Itselläni on vaan yksi lapsi, enkä saa juuri mitään tehtyä.
Saako kysyä muutamaa juttua? Mistä/mitä kautta olet tilannut noita japanilaisia kankaita (mm. maatuskakangas)? Ja oletko vaan leikannut farbenmixin nauhoista reunat alle ja ommellut vai polttanut/sulattanut reunat? Tilasin nauhoja mutten ole vielä kokeillut kumpi on toimivampi tapa.
Käyn kurkkimassa sivullasi viikottain sormet syyhyten mitä ihanaa olet taas keksinyt. =)
Onnea sankareille!

Mia kirjoitti...

Mukavat mekot, ja juhlaan sopivat :) Eilen metsästin poikien boksereiden kaavoja, vastaan tuli monia ohania mekkoja, pakko oli laittaa syrjään, sillä juri nyt omat lapset, jotka siis on poikia kaipaavat vaatetta yllen, ei naapurin tytöt (siskon tytöt). Mutta kyllä tuollaisia mielellään ompelisi...
http://miisamia.vuodatus.net

kati kirjoitti...

Onnea pikkunaisille! Kauniita ompluksia olet taas tehnyt. Kait sä nyt jonkun bisneksen jo näistä ihanuuksista kehität?! On nimittäin ihan kauppakamaa, tai siis parempia ;)

~Maria~ kirjoitti...

Anonyymi; Voi kaunis kiitos! Nauhojen päät olen vaan tikannut lopuksi, etteivät lähtisi purkautumaan tai ommellut ennen siviúsaumoja, jolloin päät jäävät saumanvaraan. Maatuskakangas on tilattui Pomadour´s Craft Cafesta Japanista, linkki löytyy sivupalkista. Mukava, kun käyt täällä juttujani katsomassa. :)

Mia; totta kyllä, että tytöille noiden suloisuuksien keksiminen on paljon helpompaa.. Mutta nuo pienten poikien bokserit ovat kyllä niin hellyttäviä, kaupassakin niitä aina ihastelen. :)

Kati; neidit kiittävät! Ja minä myös kauniista sanoistasi. Kyllä minä tämän ompelun ihan harrastuksena pidän, pysyy sitten mukavana stressittömänä juttuna. :)