keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Kesäpuuhia

Hommia tuntuu olevan niin paljon, ettei kunnolla ehdi keskittymään mihinkään. Piha vaatisi paljon, ompelukset ovat kesken ja sisustushommat samoin.

Mutta on sitä jotain saatu aikaiseksikin.
Petsasin serkun lasten vanhat Ikea-kalusteet terassille lasten omaksi ruokaryhmäksi.

Aloitin legginssiurakan esikoiselle ja leikkasin kerralla neljät valmiiksi. Juu, ei kannattaisi ilman koeversiota ja niinpä siinä kävi, että hyvin leveä tämä Ottobren malli oli. Enemmän on housut kun legginsit. No, jahka neiti saapuu uimareissulta, niin kokeillaan ja sitten yritetään jotenkin kavennella ompelemattomia kappaleita.


Neidit siirtyivät samaan huoneeseen nukkumaan, joten nyt meillä on leikkihuone ja nukkumahuone. Nukkumahuoneen kaksi seinää veljeni maalasi hempeän vaaleanpunaisiksi ja minä ompelin rullakapat ikkunoihin Hiivisketusta ostetusta raitakankaasta. Vielä tuossa huoneessa, kuten leikkihuoneessakin, riittää laittamista, mutta niistä sitten myöhemmin.

Kai sitä kesällä pitäisi ihan vaan ollakin ja nauttia....

7 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Olethan sinä saanut vaikka mitä aikaiseksi. Joskus kuntkee vähän kaikkea sekaisin, tuntuu siltä, että mikään ei tule valmiiksi.

Kaunnit verhot ja nätiksi olet petsannut tuon Ikea pöytä+tuolit setin. Meilläkin oli tuo aikanaan, mutta aika turhan panttina loppujen lopuksi tytön huoneessa. Mutta on milestäni vieläkin se paras huonekalusetti lapsille.

Trikoot nätit myös, ei se varmaan haittaa, jos ovat vähän väljemmät yhdet pöksyt :)

Eliisa kirjoitti...

Voi kauheeta, mitä kirjoitusvirheitä... sorry! Kiireessä täällä kommentoin, enkä muka ehdi tarkistaa mitä kirjoitan..

Vekarus kirjoitti...

Meillä on terassilla samanlainen setti valkoisena (tai no meillä on neljä tuolia ja pöytä kotiterassilla ja toinen pöytä vanhan mökin leikkihuoneessa pöykin väriseksi vahattuna).

Nätit verhot!

Hanni kirjoitti...

Olet tehnyt todella kauniit verhot! Olen joskus aikaisemmin käynyt blogissasi ihastelemassa ja nyt löysin uudelleen. Mukavia omepluksia olet muutenkin tehnyt =D

Ansku kirjoitti...

Verhot on kyllä todella suloiset!

PrinsessaTrio kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta noi sun jutut! Mulla kanssa kaikki hommat kesken eikä mitään malta oikein kunnolla tehdä...Eikä kyllä malta ihan vain ollakkaan...

Kauniit verhot!

marikan kirjoitti...

Hei, ekaa kertaa lueskelemassa blogiasi, ja täällähän on kaikkea kivaa...ihana rullaverho, miten olet sen tehnyt?

Hauskaa kesän jatkoa!