sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Pihalla
Kesäkukkien istutusta.
Ulkorakennusten maalaus.Uuden perennapenkin perustus.Miehen Moskovasta tuomien unikonsiementen istutus.
Nähtäväksi jää kasvaako niistä mitään.Tulppaanien ihailemista.
Ja rikkaruohojen perkaustarpeen ihmettelyä...

6 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Voi voi, minä en ole vielä ollenkaan noin pitkällä....

Eliisa kirjoitti...

Maria, kiitos vierailustasi. Oletko blogilistalla? Huomasin, että tänne sivuillesi on tullut vaikka mitä sitten sen "ruskean pallohameen" - Mansikkamekko oli aivan upea, ja nuo vaipat!!

Tummista väreistä oli aiemmassa päivityksessä myös puhetta, ja miniäni voivotteli myös, että on kumma kun ei sinisiä vaatteita löydy tytöille yhtään, eikä mustaa :) Talvella taitaa löytyä... Itse yllätykseksi löysin ennen joulua tytölleni harmaan liivihameen ja mustan pitkähihaisen paidan ,muistaakseni Expritin vaatteita molemmat. Mustat pitkävartiset nahkasaapikkaat olivat piste iin päälle - hautajaisissa :)

Hienot kukkasekoitukset. Puutarha on meillä liki isännän heiniä.

Maria kirjoitti...

Kauniita kuvia ja niin kesäinen tunnelma!!

~Maria~ kirjoitti...

Prinsessa; pikku hiljaa ja fiiliksen mukaan, eikös vaan. ;)

Eliisa; juuri eilen liityin blogilistalle, vaikken kyllä tiedä siitä oikein mitään. ;) Neitien vaatevalikoimat kaupoissa tosiaan on aika pinkkivoittoisia..

Maria; niinpä, ihania kesän merkkejä löytyy jo. Tulisipa jo oikeasti lämmintä!!

Hiipu kirjoitti...

Kiva, kun sut saa nyt Blogilistalta. Ei ole meinannut aina muistaa käydä kurkkimassa, mitä teillä tapahtuu, mutta nytpähän on joku muistuttamassa siitä.

Kivoilta kuulostaa teidän kesäpuuhat - kannattaakin iskeä heti alkukesästä hommiin. Itsellä ainakin into kaikkeen pihapuuhaan hiipuu samaan vauhtia kuin kesä etenee...

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛