keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Peppi -unia


Esikoinen siirtyi kesällä nukkumaan "isojen tyttöjen sänkyyn" ja vähän aikaa sitten luopui unipussistakin ja halusi peiton. Ei siis ole enää mikään vauva tuo pikkuinen iso tyttö...Sopivan kokoiseen peittoon ei ollut pussilakanoita, joten äiti pääsi ompeluhommiin!Kankaana on ihastuttava Peppi -kangas, joka löytyi Tallinnan reissulta Kangas & Nööpistä. Pussilakanan toinen puoli ja osa tyynyliinasta on Eurokankaan punaista lakanakangasta.
Ja tuosta "isojen tyttöjen sängystä".... Löydettiin kierrätyskeskuksesta kaksi Muuramen 70-luvun jatkettavaa sänkyä ja yksi alkuperäinen lelulaatikkokin! Yhteishintaan 40 euroa. Tuo sininen sänky ja lelulaatikko ovat alkuperäisessä maalissa, mutta eivät enää hirmuisen siistissä kunnossa. Toinen sänky on alunperin ollut keltavalkoinen, mutta se on maalattu telalla valkoiseksi ja on aika hurjan näköinen. Tuo huonokuntoisempi oli tarkoitus kunnostaa esikoiselle ja maalata punavalkoiseksi, maalitkin on hommattu aikaa sitten. Mutta edelleen sänky on vintissä, eikä projekti ole alkanutkaan... Niinpä tämä parempikuntoinen saa olla käytössä, kunnes sitten joskus.....!

6 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Voi miten suloista kangasta!

Maija kirjoitti...

Ihanaa kangasta! Minäkin haaveilen ompelevani pussilakanat jostain kivasta kankaasta. Mutta ei esikoinen tarvitse juuri edes peittoa, sillä hän on tyystin siirtynyt takaisin isin ja äidin väliin. Huoh, perhepedissä alkaa olla ahdasta.

Ilona kirjoitti...

Niin ihana kangas! Upea.

Minäkin olen ommellut pussilakanoita viime aikoina. Tosin niin, että yhdistänyt kaksi pussilakanaa tuplaleveään peittoon sopivaksi.

Maria kirjoitti...

Elisa; niin, Peppi on ihana! :)

Maija; pitänee teidän ommella isommat pussilakanat, joiden alle mahtuu koko perhe. ;)

Ilona; tuo onkin hyvä idea! Meilläkin on yksikköpussilakanoita, joille käyttöä on vaan vieraille.

Tiukunen kirjoitti...

Todella hurmaavaa tuo Peppi-kangas! <3

-maria- kirjoitti...

Ihastuttavaa Peppi-kangasta!