maanantai 10. maaliskuuta 2008

Ensimmäinen pääsiäispupu ja seuraavien suunnitteluaReissussa tein ensimmäisen Tilda-pupuni valmiiksi. Kankaana on Laura Ashleyn ruusukangas ja hempeästä kuosista huolimatta pupu on minun mielestäni herra. Korviin en laittanut rautalankoja, mutta muuten pupu on, ainakin suurin piirtein.. ;), Grafting Springtime gifts -kirjan ohjeen mukainen. Olisi pitänyt ottaa mukaan iltapuhteiksi useampi "puolivalmis raato"!

Pääsiäiseksi tarkoituksena on tehdä enemmänkin pupuja, munia ja ehkäpä lammas ja ja ja... Olen niin innoissani pääsiäisvalmisteluista, tämä kun on ensimmäinen pääsiäisemme tässä kodissa ja muutoinkin olemme tosi usein olleet pääsiäisen reissussa.

Suunnitelmissa on myös ommella pupupuku pikkuneidille. Vähän tämän tyyppinen. Pupupuku päällä voisi sitten neitonen käydä palmusunnuntaina mummit ja kummit virpomassa ja hypellä pääsiäispyhinä kotosalla.

2 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Ihana pupunen! :) Ja kiva olisi tuo pupu-puku!

Tiina kirjoitti...

Hieno pupu :) Piti tulla oikein kirjottaan, että meilläkin piti Santerille tehdä pupupuku pääsiäiseksi, kun herra oli n. 4v. Tosin kuosina oli miehekäs täpläkuviopantterijäljitelmä :D Siitä puvusta on riittänyt riemua monelle sen jälkeen ja lähtemättömän vaikutuksen on kuosi tehnyt!